10 miljoen aan debiteurgelden ontvangen na faillissement J.M. Levarht

In de afgelopen verslagperiode is de debiteurenincasso naar aanleiding van het faillissement van J.M. Levarht voortgezet. Er zijn ongeveer 160 debiteuren. Inmiddels is ongeveer € 10 miljoen aan debiteurengelden ontvangen. Inmiddels staat er nog een bedrag van ongeveer € 17,7 miljoen open aan debiteurenvorderingen, zo valt te lezen in het faillissementsverslag dat op 1 juli werd gepubliceerd.

De 30 grootste debiteuren vertegenwoordigen ongeveer 85% van het nog openstaande bedrag van circa € 17,7 miljoen. Een groot aantal van de debiteuren is in het buitenland gevestigd. Van de openstaande € 17,7 miljoen heeft een bedrag van ongeveer € 11 miljoen betrekking op debiteuren gevestigd in het Midden-Oosten.

De vestigingen van Levarht Product in London en Levarht Japan in Tokyo zijn beëindigd. Ook de vestiging in Dubai zal worden geliquideerd als een aantal transacties is afgerond

De onderhandse verkoop en online veiling van de bedrijfsmiddelen resulteerde in een gezamenlijke opbrengst van € 4.058.143,89. Ook de verkoop van voorraden (pallets) en betalingen van (pre-)faillissementsdebiteuren bracht geld in het laatje. 

Bron: Centraal Insolventieregister


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven