Grow Recruitment breidt zelf verder uit om organisaties beter te kunnen helpen met het vinden van nieuwe medewerkers.

"Zo heeft Frans Timmers ons team vanaf 1 juni versterkt op het gebied van AGF. Met jarenlange commerciële en directie-ervaring in (inter)nationale handel in AGF en Sierteelt, kent hij de hele keten van A tot Z. Van veredeling tot verkoop aan retail en b2b afnemers. Frans kan vanuit zijn achtergrond zich perfect inleven in (personele) vraagstukken van organisaties en indien gewenst ook breder adviseren."


Frans Timmers en Marco van de Koppel

"De andere nieuwe aanwinst is Marco van de Koppel.  Een echte sierteeltman in hart en nieren. Met ruim 20 jaar ervaring in veredelingsbedrijven, kwekerijen, afzetcoöperatie, groothandel, E-commerce en tuincentra, weet Marco snel aan te voelen wat er in een organisatie nodig is. Ook wanneer het gaat om nationale en internationale tuinbouw met inkoop, verkoop en marketing van sierteeltproducten in het bijzonder."

"De arbeidsmarkt lijkt in een rap tempo steeds krapper te worden. Of het nu gaat om AGF, Tuinbouw, Sierteelt of Food, overal ontstaan er problemen door het niet in kunnen vullen van vacatures met manco’s in de keten als gevolg. Er zal op landelijk niveau naar dit probleem moeten worden gekeken, maar dat is natuurlijk niet van de één op de andere dag geregeld. En juist die tijd hebben bedrijven vaak niet. Vandaar dat het inzetten van goede specialistische recruitment actueler is dan ooit", zo stellen Karen Zaaijer en Annemieke Bouwmeester , eigenaren van Grow Recruitment 

Voor meer informatie:
Annemieke Bouwmeester, Karen Zaaijer, Maurice Govers, Frans Timmers en Marco van de Koppel. 
Grow Recruitment
Mob;06-275 324 63
info@grow-recruitment.com 
www.grow-recruitment.com