Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frans Timmers en Marco van de Koppel versterken team Grow Recruitment

Grow Recruitment breidt zelf verder uit om organisaties beter te kunnen helpen met het vinden van nieuwe medewerkers.

"Zo heeft Frans Timmers ons team vanaf 1 juni versterkt op het gebied van AGF. Met jarenlange commerciële en directie-ervaring in (inter)nationale handel in AGF en Sierteelt, kent hij de hele keten van A tot Z. Van veredeling tot verkoop aan retail en b2b afnemers. Frans kan vanuit zijn achtergrond zich perfect inleven in (personele) vraagstukken van organisaties en indien gewenst ook breder adviseren."


Frans Timmers en Marco van de Koppel

"De andere nieuwe aanwinst is Marco van de Koppel.  Een echte sierteeltman in hart en nieren. Met ruim 20 jaar ervaring in veredelingsbedrijven, kwekerijen, afzetcoöperatie, groothandel, E-commerce en tuincentra, weet Marco snel aan te voelen wat er in een organisatie nodig is. Ook wanneer het gaat om nationale en internationale tuinbouw met inkoop, verkoop en marketing van sierteeltproducten in het bijzonder."

"De arbeidsmarkt lijkt in een rap tempo steeds krapper te worden. Of het nu gaat om AGF, Tuinbouw, Sierteelt of Food, overal ontstaan er problemen door het niet in kunnen vullen van vacatures met manco’s in de keten als gevolg. Er zal op landelijk niveau naar dit probleem moeten worden gekeken, maar dat is natuurlijk niet van de één op de andere dag geregeld. En juist die tijd hebben bedrijven vaak niet. Vandaar dat het inzetten van goede specialistische recruitment actueler is dan ooit", zo stellen Karen Zaaijer en Annemieke Bouwmeester , eigenaren van Grow Recruitment 

Voor meer informatie:
Annemieke Bouwmeester, Karen Zaaijer, Maurice Govers, Frans Timmers en Marco van de Koppel. 
Grow Recruitment
Mob;06-275 324 63
info@grow-recruitment.com 
www.grow-recruitment.com 

 

Publicatiedatum: