Smeermiddelenproducent Eurol staat van 14 tot en met 17 september op de AgroTechniek Holland vakbeurs in Biddinghuizen. Op de stand krijgt u meer informatie over Eurol Specialty producten en de onlangs geïntroduceerde Eurol Agri Service Point formule. Begin dit jaar introduceerde Eurol voor landbouwmechanisatiebedrijven de ‘Eurol Agri Service Point’ formule. Dit is een laagdrempelige smeermiddelenformule waarbij universele en dealergebonden landbouwmechanisatiebedrijven, commerciële en technische ondersteuning krijgen om het rendement op smeermiddelen te verhogen. Inmiddels zijn al 16 landbouwmechanisatiebedrijven aangesloten. Op de stand wordt u geïnformeerd over de voordelen van de Agri formule en de mogelijkheden om lid te worden.

Verder vinden er op de Eurol stand live demonstraties plaats met Eurol Specialty producten. Tijdens deze demonstratie worden deze producten op kleine schaal aan zware omstandigheden onderworpen, zoals een extreem hoge drukbelasting, wisselende temperaturen en aanraking met vocht en vuil. Het zijn deze praktijkomstandigheden die bij landbouwmachines zorgen voor meer slijtage en een hoger energieverbruik. Eurol Specialty smeermiddelen met SYNGIS Technology zorgen voor lagere onderhoudskosten, brandstofbesparing en een betere bedrijfsvoering.

Eurol is de enige Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen en is actief in meer dan 90 landen. Als totaalleverancier heeft Eurol een full-service benadering met een compleet productportfolio smeermiddelen, additieven, Specialty producten, reinigings- en onderhoudsproducten en technische vloeistoffen. Eurol producten dragen de goedkeuringen van vooraanstaande motorvoertuigfabrikanten. Het gebruik van Eurol producten in de motor- en autosport, waaronder de Dakar rally, is het ultieme bewijs voor de premium kwaliteit. Mede door de activiteiten in de zwaarste rally ter wereld zijn de Eurol Specialty smeermiddelen met SYNGIS Technology ontstaan. Deze technologie zorgt ervoor dat smerende en beschermende eigenschappen elkaar maximaal versterken onder extreme omstandigheden, met kostenbesparing en meer efficiency als gevolg.

Voor meer informatie:
Eurol
Energiestraat 12
7442 DA Nijverdal
Tel. +31 548 75 02 73
d.marsman@eurol.com
www.eurol.com