Britse Uien- en Wortelenconferentie 2022 vindt plaats op 29 november

De verenigingen voor Britse wortelen en Britse uien hebben de handen opnieuw ineengeslagen om de Onion & Carrot Conference te organiseren. Het evenement van 2022 vindt plaats in de East of England Arena & Events Centre in Peterborough op dinsdag 29 november 2022.

Het organisatiecomité is verheugd te kunnen aankondigen dat Bayer CropScience en Vegetables by Bayer Seminis een van de hoofdsponsors van de conferentie zullen zijn. "We zijn erg blij met de steun van zulke prestigieuze bedrijven voor de ondersteuning en organisatie van dé conferentie van de sector."

"Bayer Crop Science en zijn zaadbedrijf, Vegetables by Bayer, kijken ernaar uit telers dit najaar op de Uien- en Wortelenconferentie te zien. Ons portfolio van sterke genetica en innovatieve gewasbeschermingsproducten betekent dat we goed gepositioneerd zijn om telers te helpen de teelt-uitdagingen aan te gaan, niet alleen vandaag, maar ook morgen."

De locatie beschikt over een schitterende expositieruimte en biedt volop mogelijkheden om te netwerken voor afgevaardigden en exposanten. Als u meer informatie wilt over de tentoonstellingsmogelijkheden kunt u terecht op de website. 

We zijn ook blij te kunnen aankondigen dat tickets nu te koop zijn. Koop uw tickets hier: Eventbrite Onion & Carrot Conference 2022 Leden van de British Carrot Growers Association of de British Onion Producers Association kunnen 20% korting krijgen op hun tickets, als u lid bent; email admin@britishgrowers.org voor uw kortingscode.

Namens het organisatiecomité heten wij u van harte welkom op de 2022 Onion & Carrot Conference op dinsdag 29 november 2022.

Voor meer informatie:
Stacie Rae
Onion & Carrot Conference
Stacie.Rae@britishgrowers.org  
www.onionandcarrotconference.co.uk 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven