Binnen de verpakkingsindustrie is momenteel veel interesse in automatisering. Enerzijds in verband met het personeelstekort, anderzijds om de continuïteit en betrouwbaarheid van de processen onder de loep te nemen. Sarco Packaging biedt van een brede range aan partners allerlei end of line verpakkingsmachines en automatiseringsmogelijkheden en demonstreert deze tijdens een exclusieve demoweek.  

Focuspunten van de end of line demoweek zijn zaken als betrouwbaarheid, efficiëntie, kostenbesparing, kwaliteitswaarborging en duurzaamheid. "Door het bestaande verpakkingsproces te automatiseren creëert u een betrouwbaar en efficiënt verpakkings-proces, waarin de saaiere, herhaaldelijke werkzaamheden worden overgenomen door machines. Momenteel is dit absoluut de moeite waard om te onderzoeken, aangezien werknemers lastig te vinden zijn. Bovendien zijn machines betrouwbaar qua continuïteit en bespaar je een hoop kosten en risico op bijvoorbeeld ziekteverzuim. Uiteraard kunnen we naast automatisering en end of line ook dieper ingaan op bijvoorbeeld de duurzaamheid van primaire en secundaire verpakkingen."


 
De demoweek is van maandag 3 tot en met vrijdag 7 oktober 2022 aan de Rondgang 21 in Gameren. Er is op het hoofdkantoor van Sarco deze week van alles live te zien, of het nu gaat om grote projecten en complexe processen of bijvoorbeeld het vervangen van een draaitafel door een casepacker. Klik hier om je aan te melden

Voor meer informatie:
Sarco Packaging
Rondgang 21
5311 PB Gameren
+31 (0)418 56 25 53
info@sarcopackaging.com    
www.sarcopackaging.com