Dewulf met groot arsenaal aan machines op Interpom 2022

Dewulf zal ook aanwezig zijn op de Interpom 2022. De full-liner in landbouwmachines voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen brengt voor het eerst de Miedema Structural 4000 Smart-Float naar een fysieke beurs mee. Daarnaast geven ook nog een aantal andere machines acte de présence binnen het rooiergamma en de poot- en inschuurtechnologie op de internationale aardappelbeurs in Kortrijk. 

Miedema Structural 4000 

Miedema Structural 4000 Smart-Float: de snarenbedplanter die alles in één werkgangcombineert
"Aangezien we het rooiseizoen stilaan achter ons kunnen laten, werpt Dewulf graag al een eerste blik op het aankomende pootseizoen. De Miedema Structural 4000 Smart-Float is dan ook voor het eerst fysiek te ontdekken op een beurs. De recent gelanceerde feature op de pootmachine slaagt erin om op een veel compactere ruimte dan met een portaaldissel grondbewerking en planten te combineren. Een egale gewichtsverdeling en bodemdruk kenmerken dit systeem voor automatische dieptecontrole, dat sinds de introductie bij de CP 42 als Smart-Float door het leven gaat." 

Enduro: de rooier die prestaties levert op 3 assen
Dewulf toont verder samen met Enduro de meest recente 4-rijige zelfrijder uit het rooiergamma op Interpom 2022 aan de beursgangers. 


Enduro

MHC 241 met dubbele steen- en kluitenscheider: verwerking en reinigingscapaciteit
Op de Interpom-beurs zal de MHC 241 stortbunker, met een praktisch volume tot 20 m³, uitgerust zijn met 2 reinigingsunits van elk 8 spiraalrollen, zo meldt Dewulf. 

Naast deze machines zullen er nog vele andere machines te bewonderen zijn op stand 413/414 van het bedrijf van 27 tot 29 november.

Voor meer informatie:
Dewulf Group
Moorseelsesteenweg 20
BE – 8800 Roeselare, België
Tel.: +32 51 20 58 71
www.dewulfgroup.com       


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven