Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MFQI en Goodacre gaan verder als Normec Maas Goodacre

Maas Fruit Quality Inspection (MFQI) en Goodacre zijn in 2021 onderdeel geworden van Normec Foodcare. Per 1 januari 2023 gaan beide organisaties verder onder de nieuwe naam Normec Maas Goodacre. In de wereld van AGF-productkeur wordt hiermee een van de grootste partijen op het gebied van AGF-inspecties gevormd. Het team werkt met 45 medewerkers.

De specialisten van Normec Maas Goodacre beoordelen de kwaliteit van alle AGF-producten en adviseren daarin. Daarnaast verzorgt Normec Maas Goodacre ook claiminspecties, second opinion en detachering van keurmeesters in periode van piekdrukte en onderbezetting. Ook worden, in nauwe samenwerking met Normec
Training & Education, geaccediteerde AGF-opleidingen en trainingen aangeboden. Met dit uitgebreide dienstenpakket biedt Normec Maas Goodacre oplossingen op het gebied van:

  1. Productkeur AGF
  2. Opleiden keurmeesters
  3. Detachering keurmeesters
  4. Advisering en Second opinion
  5. Survey en Claiminspecties
  6. Advies en onderzoek opslagcondities

Wereldwijde ondersteuning voor alle soorten groenten en fruit
Vanuit de regio Rotterdam verleent Normec Maas Goodacre diensten in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Inspectieresultaten worden digitaal vastgelegd en gerapporteerd in QC-one. Nog dezelfde dag beschikt de klant over de rapportages. De missie van Normec Foodcare is dat iedereen onbezorgd kan genieten van goed en veilig eten. Elke schakel in de keten heeft hier invloed op en kent zijn eigen uitdagingen.

De overnames van MFQI en Goodacre passen in
de ambitie van Normec Foodcare om als totaalaanbieder én specialist een nog betere bijdrage te leveren aan kwaliteit in de hele keten.
"Door bundeling van onze expertises helpen we met allerhande vraagstukken en oplossingen op het gebied van onder andere kwaliteit en voedselveiligheid, laboratoriumonderzoek, smaaktesten, productkeur, QAautomatisering, flexibele inzet van kwaliteitsmanagers en keurmeesters, opleidingen & trainingen, risicomanagement en label compliance."

Voor meer informatie:
Normec Foodcare
Balkweg 3
5232 BT 's-Hertogenbosch
+31 (0)88 848 20 20 
[email protected] 
www.normecfoodcare.com     

Publicatiedatum: