Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dick Visser aan de slag bij Tozer Seeds

Dick Visser is met ingang van dit nieuwe jaar aan de slag bij groentezaadbedrijf Tozer Seeds. Hij krijgt er de rol van Sales Director voor Afrika, het Midden-Oosten en Azië.Dick is al meer dan 30 jaar in de zadenindustrie actief. Hij treedt in dienst bij Tozer Seeds Netherlands, Tozer's Nederlandse dochteronderneming die is gevestigd in Andijk, in Seed Valley.
Dick is verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de internationale verkoop buiten Europa en Amerika. "Ik kijk ernaar uit om voor Tozer nieuwe markten te verkennen in gebieden die zij nog moeten aanboren." 


Marcel Bloemendaal, Brian Kooiman, Thom Bloemendaal, Ellen Schaminée en Dick Visser

Tozer opende zijn Nederlandse magazijn en kantoor in 2021 om logistieke problemen in verband met Brexit te verzachten. Daarmee heeft het een negatieve ervaring omgezet in een positieve oplossing, zegt Steve Winterbottom, MD bij Tozer. "Tozer blijft flexibel in een landbouwmarkt die de laatste tijd veel schommelingen heeft gekend.  

Over de komst van Dick zegt hij: "Ik ken Dick al lange tijd en het is een genoegen dat hij aan boord is gekomen. Zijn kennis van gebieden die we nog moeten betreden zal van onschatbare waarde zijn als we ons bedrijf wereldwijd blijven uitbreiden." 

Voor meer informatie:
Tozer Seeds
+31 (0)228 755141
[email protected] 
www.tozerseeds.com 

Publicatiedatum: