Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jan Kaan 25 jaar in dienst bij Arjazon Uienhandel te Kruiningen

Vrijdag voor Kerst maakte voorman Jan Kaan zijn 25-jarig dienstverband bij Arjazon vol. Daarom was het de bedoeling hem even in het zonnetje te zetten in bijzijn van familie, collega’s en chauffeurs. Tekenend was zijn reactie toen hem daarom gevraagd werd te zorgen dat er die dag wat eerder gestopt kon worden om gezamenlijk het jaar af te sluiten. Hij vond dat prima, maar het antwoord was geheel in zijn stijl: “Dan kan ik nog wel even wat auto’s laden, want ik hoef daar niet per se bij te zijn”. Dat dit niet helemaal de bedoeling was kon natuurlijk niet uitgelegd worden, daarom hebben ze achterom zijn rug met vervoerders geregeld dat alles iets vroeger werd geladen, zodat Jan ‘er dit keer toch ook bij kon zijn’. Want het is toch wel iets om even bij stil te staan in een tijd waarin flexen en switchen gewoon geworden is.

Als scholier heeft hij aan de sorteerband veel basiskennis opgedaan over kwaliteit. Daarbij heeft hij al de eerste druppels ‘juunsap’ in zijn bloed gekregen. Later stapte hij over naar de heftruck waarmee hij tienduizenden auto’s en containers heeft geladen. Daarnaast kreeg hij steeds meer andere taken toegedeeld, tot hij uiteindelijk als voorman aan (bijna) alle touwtjes trok. En dat inmiddels bijna 20 jaar.

In feite is hij die taken er gewoon bij gaan doen, want het laden van de vrachtwagens doet hij desondanks tot op de dag van vandaag grotendeels zelf. ’s Morgens is hij er doorgaans als eerste. Vaak zijn er dan al een heel rijtje auto’s geladen vóór de andere collega’s arriveren. Zelfs als hij vrij is houdt hij via zijn telefoonverbinding nog voortdurend een oogje in het zeil of er niet iets fout gaat. Een soort BigBrother is watching you… een geruststellend idee in dit geval!
De planning van zowel het sorteren, verpakken als de verlading, met alles wat daar voor  nodig is, en bovendien als het even zo uitkomt ook de verkoop, neemt hij voor zijn rekening. En dat alles met een vanzelfsprekendheid en bescheidenheid, die voor allen die hem kennen wel een van zijn meest kenmerkende karaktertrekken is. 

Voor zijn ongeëvenaarde inzet en trouwe toewijding werd hem namens de directie een blijk van waardering overhandigd, waarbij de wens werd uitgesproken dat er nog vele goede jaren mogen volgen met zijn vrouw, kinderen, en Arjazon!

Wil je Jan feliciteren met zijn jublieum? [email protected]  

Publicatiedatum: