Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tour de Boer 2023: 19 januari in Deurne!

Ook in 2023 trekt Hazera wij met haar 'Tour de Boer' door Nederland. Op 19 januari ontvangt het bedrijf geïnteresseerden graag in Deurne om meer te vertellen over de grote veranderingen in de uienteelt. Klimaatveranderingen, droogte en het wegvallen van allerlei chemische toepassingen maakt dat de toekomst gepaard gaat met grote uitdagingen. "Samen met u willen wij een blik op de toekomst werpen en kijken hoe we deze uitdagingen aan gaan zodat de teelt van uien een succes blijft," aldus Hazera.

Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met Koppert, biologische gewasbestrijding, DAAR dripirrigatie en Corteva agriscience. Geïnteresseerden zijn van harte welkom van 13:30 tot 16:30 bij Daar Agrotechniek, Raktseweg 8 5752 RV Deurne.

Is Deurne voor u niet in de buurt of bent u niet in de gelegenheid te komen? Dan ziet Hazara u graag op een van de volgende Tour De Boer bijeenkomsten!

Bron: Hazera

Publicatiedatum: