Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
8-10 november 2023

Beursorganisatoren bundelen krachten voor één brede agrarische vakbeurs

CNO-Expo Groep en AST Expo gaan hun krachten als beursorganisatoren bundelen om één brede agrarische vakbeurs te realiseren. Voor plaats van handelen is het binnenterrein, de zogenoemde Hospitality Area, op het TT Circuit van Assen gekozen. Het TT Circuit beschikt over zeer ruime parkeerfaciliteiten en is maximaal bereikbaar via 2 op- en afritten aan de A28.

"Agrarisch Nederland heeft behoefte aan een platform waar sectorbreed alle machines, systemen en diensten behandeld worden. Waar boeren en hun toeleveranciers samen komen, waar boeren een visie ontwikkelen wat weer helpt om de juiste beslissingen ten nemen om hun bedrijf perspectief te bieden", zo melden de organisaties.

Alle sectoren binnen de Nederlandse landbouw komen aan bod op deze beurs, naast de Mechanisatie, Akkerbouw- en Melkvee-techniek, en toelevering voor de hele dierhouderij zijn er ook aanbieders voor vollegrondsteelt, bollenteelt, biologische bedrijven en verbreding van de exploitatie voor boeren bedrijven. 

"Een brede Landelijke beurs voor redelijke deelname prijzen. Niet afgedwongen door regelgeving of verboden door een selecte groep leveranciers. Het is noodzaak om een krachtige beurs te realiseren, in een vrije markt economie. Georganiseerd door een onafhankelijke beursorganisator, met kennis van zaken. De Nationale Landbouw Vakbeurs Assen wordt het visitekaartje van agrarisch Nederland aan de burger. Het geeft de grote verbondenheid van alle boeren, leveranciers en hun afnemers weer. En de impact hiervan op het dagelijks leven van iedere Nederlander."

De beurs wordt daarnaast als de internationale showroom van Landbouw Nederland gepresenteerd aan mensen in het buitenland. Als subtitel en in buitenlandse media uitingen heet de beurs 'All Holland Agricultural Show'.

Johan Wolters (CNO-Expo Groep B.V.) en Gerard Stamsnijder (AST Expo B.V.), samen goed voor meer dan 55 jaar ervaring in agrarische beurzen in Nederland en Duitsland, weten dat "TT Circuit Assen alles in huis heeft om de groei-ambities van de Landbouw Vakbeurs / All Holland Agricultural Show Assen waar te maken."

De beurs vindt plaats op 8, 9 en 10 november 2023 en is dagelijks geopend van 09:30 tot 17:30 uur. Rondom de beurs zullen meerdere bijeenkomsten, presentaties en congressen worden georganiseerd.

Bron: CNO-Expo Groep en AST Expo

Publicatiedatum: