Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bejo laat reis van zaad tot productie zien op Fruit Logistica

Bejo zal in februari aanwezig zijn op de Fruit Logistica met een nieuwe stand. Ze willen laten zien wat er zoal gebeurt bij de ontwikkeling van een nieuw ras tot producten en richt zich daarbij op alle partners in de keten: van telers tot handelaren, verwerkers en retail. "De innovatie op het gebied van resistentieveredeling en zaadverwerking, maar ook de dynamische reis tot een nieuw product staan hierbij centraal. Als zaadveredelingsbedrijf blijf je altijd in beweging en groeien om hoogwaardige kwaliteitszaden te veredelen."

"Verder presenteert Bejo groenteconcepten die bij aansluiten bij de huidige consumententrends. Naast deze focus komen nieuwe ontwikkelingen op het gebied van veredeling van robuuste rassen aan bod en presenteren wij als één van de highlights de botersla Bejo 36-220. Dit ras is met name geschikt om te verpakken voor het in Duitsland alom bekende ‘Kopfsalatherzen’."

Innovatieve robuuste rassen
"Diverse veelbelovende nieuwe rassen met een verbetering in ziekteresistentie, bewaarkwaliteit, uiterlijke kenmerken en smaak zullen te zien zijn op onze stand. Een voorbeeld hiervan is Bazzu (Bejo 3395), een rode biet die intermediair resistent is tegen Rhizomanie (IR: BNYVV). Door middel van een film krijgen de bezoekers een mooie impressie over wat Bejo doet om hoogwaardig kwaliteitszaad aan de teler te leveren."

Biologisch assortiment van Bejo steeds sterker
De vraag naar biologische zaden groeit nog altijd. Bejo heeft haar biologische assortiment verder uitgebreid, met bijvoorbeeld de courgette Onega en venkel Dragon. "Op het moment voeren we een groeiend assortiment van ruim 35 gewassen en meer dan 170 rassen."

Specialisten
Bejo zal staan in hal 1.2, stand C-13 om kennis te delen over de laatste markt- en productontwikkelingen en om te ontdekken hoe haar concepten en rassen van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Voor meer informatie:
Bejo Zaden
Trambaan 1
1749 CZ Warmenhuizen
+31 (0)226 39 61 62
www.bejo.nl       

Publicatiedatum: