Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bulters de Groentespecialisten

Een goedlopende AGF-speciaalzaak met bovenwoning te koop

Tholen - Heb je nood aan woonruimte én wil je instappen in een goedlopende AGF-speciaalzaak? Dan kun je bij Bulters AGF twee vliegen in een klap slaan. De broers Eric en Jos zetten hun winkel Bulters de Groentespecialisten te koop, inclusief een ruime bovenwoning. Nu de jaren gaan tellen willen ze het rustiger aan gaan doen. Die gedachte speelde al langer en begin dit jaar hakten ze de knoop definitief door. “We willen er echt in volle glorie mee stoppen zodat een ander er zo mee verder kan”, vertelt Eric Bulters.


Jos en Eric Bulters zetten hun winkel te koop

Bulters AGF bestaat sinds 1964 en is een begrip in de regio. Jos Sr. en Cili Bulters startten een traditionele buurtwinkel met groenten en fruit in Haarlem Noord waar op iedere hoek van de straat een buurtwinkel was. Die winkels verdwenen een voor een onder druk van supermarkten. Als groentespecialisten zette Bulters als solitaire in de winkel in de Haarlemse volksbuurt door. Het recept van de beste kwaliteit, de lekkerste gerechten en sfeer en ambiance van de winkel werkt al vele jaren.

Bulters heeft een grote schare ‘fans’ als klanten. Hun Facebook- pagina alleen al heeft ruim 3.300 volgers. “Je merkt direct dat klanten op posts reageren en het werkt supersnel. ’s Ochtends delen we wat we hebben ingekocht en klaargemaakt zodat de mensen meteen inspiratie hebben voor het menu van die dag”, vertelt Eric.

Vanuit de wijde omgeving komen klanten naar de winkel toe. Aan de achterkant van de winkel zijn enige instellingen klant, waaronder kleine horeca, werkfruit en catering. Bulters vindt het niet moeilijk om zich te onderscheiden van de supermarkt. Klanten kunnen er gratis en voor de deur parkeren, hun fruit is er altijd ready-to-eat en ze hebben een breed assortiment huisgemaakte specialiteiten. “De lat ligt bij ons heel hoog. Ik ga altijd zo vroeg mogelijk naar het Food Centrum om de beste producten in te kopen. Maar een stapje minder kan prima”, besluit Eric.

Specificaties

  • Winkeloppervlakte 50m2
  • Voorzien van strak Toonen interieur
  • Bedieningstoonbank 8 lades, 2 wandkoelmeubels en 2 wandvriesmeubels allen uit 2012, goed onderhouden
  • 5 verrijdbare binnenpresentatie vakken ingeladen stijl
  • Ruime werkruimte 50m2 met gekoelde werkbank, snijkeuken met 4 kopssnijmachine, 3 spoelbakken, winterhalter vaatwasser (2018) en grote grill-bakoven
  • Ruime koelcel 15m2 daaraan vast en een vriescel 4m2
  • Buiten opslag voor koelmotoren en fust
  • Personeelsruimte, toilet en was/droogmachines
  • Inclusief ruime bovenwoning: huiskamer, 3 slaapkamers, keuken, badkamer met wc en douche, ruim balkon op het zuiden, 15 m2.

Voor meer informatie:
Eric Bulters
Groentespecialist Bulters
Maasstraat 12
2025 RL Haarlem
T: +31 (0)23 537 3271
[email protected]    
www.agfbulters.nl