Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tour de boer Hazera - 25 januari in Wijster

Na een goede bijeenkomst in Deurne trekt Hazera Seeds de komende week richting het noorden van het land. Wijster is de volgende plaats waar met elkaar doorgesproken gaat worden over de uitdagingen van de teelt op de noordoostelijke lichte gronden.

Op 25 januari 2023 wordt u bijgesproken over de noviteiten en andere teelttechnische zaken. Samen met u willen wij een blik op de toekomst werpen en kijken hoe we deze uitdagingen aan gaan zodat de teelt van uien een succes blijft," aldus Hazera. Het programma ziet er als volgt uit:

Programma tour de Boer

Corteva
Ziekte en insectenbeheersing uienteelt 2023

Koppert
Koppert streeft naar een toekomst met een veiligere en productievere uienteelt. In samenwerking met de natuur kunnen we uienvlieg en trips bestrijden.  

Broere Beregening
Weer en klimaat in Europa. De (on)mogelijkheden van druppelirrigatie

De dag wordt georganiseerd bij akkerbouwbouwbedrijf Prins. Een innovatief bedrijf dat de uien als één van de weinigen laadt met een zelf ontworpen ‘dubbel zwad uienlader’. Deze zal, naast andere mechanisatie te zien zijn. 

Hamveld 7
9418 TK
Wijster

Graag van te voren opgeven per app of mail.

Mob: 06-50595365
[email protected]

Is Wijster voor u niet in de buurt of bent u niet in de gelegenheid te komen? Dan ziet Hazera u graag op een van de volgende Tour De Boer bijeenkomsten!

Publicatiedatum: