Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage AGF-standhouders op Bio-beurs 2023

Tholen - Met 8.750 bezoekers heeft de Biobeurs dit jaar een recordaantal mensen getrokken. Standhouders waren tevreden over de goede mix van boeren en winkeliers die de beurs kwamen bezoeken. Bij melkveehouders was veel interesse in omschakeling. Er werd ook een workshop gehouden over dat onderwerp. "Een uitdagende markt, maar positieve mensen", vatte één van de standhouders de beurs samen.

Jarenlang verzamelde de sector zich in Zwolle, maar dit keer vond de beurs plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Niet iedereen was blij met hoe de zelf uitgekozen plek in de praktijk uitpakte. Ook zorgde een gebrek aan standnummers voor wat onduidelijkheid en ontbrak een duidelijke verwijzing naar de tweede hal. Op woensdag was het aan het einde van de dag erg rustig in de hallen. Dat had wellicht te maken met het Aanschuifdiner dat om 18.00 uur van start ging. Op donderdag leek de drukte wat beter verspreid. Volgend jaar zal de Biobeurs opnieuw plaatsvinden in Den Bosch.

Onze collega's van Biojournaal maakten een volledige fotoreportage van de beurs. 

Wij hebben de AGF-gerelateerde standhouders even op een rijtje gezet