Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lets opent officieel nieuwe pand

"Met de verhuizing ligt er een bakermat voor de ontwikkeling van nieuwe reinigingssystemen"

Tholen - Lets heeft vrijdag 20 januari officieel haar nieuwe pand geopend op Het Weerijs 2 in Dronten. Het bedrijf, gespecialiseerd in reinigingstechniek voor de voedingsindustrie, deed dit door middel van een open dag voor haar klanten en familie. "Een zeer geslaagde dag met, ondanks de barre weersomstandigheden in sommige delen van het land, een mooie opkomst", vertelt Guustaaf Hoekstra.


Het team van Lets

Lets had haar nieuwe pand in november al betrokken, maar tot een officieel feest kwam het pas in het nieuwe jaar. Uiteindelijk werd het lint doorgeknipt door Johan en Hilda Leeffers, die het bedrijf ruim 40 jaar geleden opgericht hebben. "Overdag hebben we de laatste werkzaamheden gedaan, alvorens vanaf half 2 onze zakenrelaties kwamen kijken hoe alles in zijn werk gaat. Om 4 uur was het daarna tijd voor de families, waarmee we heerlijk gegeten hebben en de avond mooi hebben afgesloten", vervolgt Guustaaf. "Al met al was ik blij verrast met de opkomst. Ondanks de sneeuw is men toch op pad gegaan, getuige de ruim 300 kopjes koffie die onze barista heeft mogen schenken."


Het nieuwe pand

De hygiënespecialist is er met de betrekking van de nieuwe locatie fors op vooruit gaan. "We zaten heel erg klem. Bovendien moesten we uit het oude pand, waardoor we besloten om deze nieuwe locatie volledig te verbouwen met het oog op de toekomst. Het is een in het oog springend modern pand met veel lichtinval, bestaande uit twee verdiepingen. Op de bovenverdieping zitten onder andere de kantoren, de kantine en een vergaderzaal, wat allemaal net wat groter is. Op de begane grond zijn de werkplaatsen meer gesplitst, zonder in te boeten op het goede contact tussen de afdelingen onderling."


Hilda en Johan Leeffers knippen met hun kleinzoon het lint door

Lets heeft nu de beschikking over een grote productiehal van ruim 550 vierkante meter. "Bovendien is er een groot magazijn van 850 vierkante meter met aparte laad- en losdocks, zodat logistiek alles gestroomlijnd is. Verder is er een test- en showroom gecreëerd van 300 vierkante meter, wat een grote meerwaarde is", legt de ondernemer uit.

Op deze manier wil het bedrijf verder kijken naar een mooie toekomst. "Hygiëne is altijd belangrijk geweest in voedingssector, maar kreeg met corona nog een extra boost. Echter moet je wel meegroeien met de ontwikkeling van de eisen. Met dit nieuwe pand kunnen we weer even vooruit. Zo hebben we er ook nog een stuk grond naast, waardoor er in de toekomst altijd een mogelijkheid is om verder uit te breiden. Met de verhuizing ligt er een bakermat voor de ontwikkeling van nieuwe systemen op het gebied van reiniging die we dan wereldwijd kunnen uitrollen, zodat we onze groei voort kunnen blijven zetten."

Hieronder een sfeerimpressie van de dag. Foto's: Daan Sturm.


Johan Leeffers, grondlegger van het bedrijf, kijkt terug op de afgelopen jaren


Guustaaf Hoekstra bedankt iedereen en kijkt vooruit


De lasafdeling 


De ruimte voor het testen van de machines


Gert en Andre van Groenteproductie Flevoland


Gerco Dijkgraaf van Lets met Anthony Mol van Mol Fresh Food

Voor meer informatie:
Guustaaf Hoekstra
LETS bv
Het Weerijs 2,
8253 PP Dronten
+31 (0)321 386 600
[email protected]  
www.letsbv.nl