Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tom Claessens, Groothandel Claessens:

"Met de AGF-nummerplaten willen we in deze tijden een lach op het gezicht toveren"

Tholen - De oplettende autorijder zal het in Vlaanderen ongetwijfeld al eens opgevallen zijn, maar sinds enige tijd kan men de teksten 'Ajuin', 'Rode Biet' of 'Spruit' lezen tijdens het wachten voor het stoplicht. De wagens van Groothandel Claessens rijden namelijk steeds meer rond met deze gepersonaliseerde nummerplaten. "Het is een positieve boodschap die wij mee willen geven, omdat er ook wel eens gelachen mag worden", vertelt Tom Claessens van de gelijknamige groothandel.


Klik hier voor een uitvergroting van de wagen

Sinds 2014 kun je in België volledig gepersonaliseerde nummerplaten aanvragen en Claessens maakte hier gretig gebruik van. Inmiddels rijden er een dertigtal wagens van de groothandel rond met een AGF-tekst op de nummerplaten. "Uiteindelijk willen we het volledige wagenpark hiermee decoreren en zullen er ook nog een aantal nieuwe voertuigen bij komen." Men hoeft dus niet te schrikken als men een 'Aardbei' tegen komt wanneer hij wordt ingehaald. Een idee dat de aandacht lijkt te trekken. "We hebben er inderdaad al veel leuke reacties op mogen ontvangen. Met de AGF-nummerplaten willen we in deze tijden een lach op het gezicht toveren. Bovendien is het natuurlijk leuke reclame."

De teksten kunnen nu ook op steeds meer plaatsen worden aanschouwd, want naast Antwerpen en Brugge heeft Groothandel Claessens sinds vorig jaar een nieuwe vestiging in Zoutleeuw. "Dat is eigenlijk heel goed gegaan. Vorig jaar hebben we onze snijkeuken naar een nieuwe locatie verhuisd en hebben we dus in Zoutleeuw ook een vestiging overgenomen, waardoor we nu bijna volledig België beleveren. Op deze manier kunnen we vanuit verschillende locaties de bestellingen snel en efficiënt bij onze klanten krijgen."

Een andere wijze waarop de groothandel hierop inspeelt is bijvoorbeeld de leveringen in de binnenstad van Antwerpen te beleveren door middel van fietsleveringen. "Zo kunnen we onder andere zo efficiënt mogelijk werken om de kosten in deze tijden te drukken. Het is iets waar eenieder hedendaags rekening mee moet houden. Echter blijven we toch goed verkopen en merken we aan onze klanten dat de inflatie ook nog weinig impact heeft op het koopgedrag."

Het blijft dus onverminderd druk voor de groothandel in deze tijden. "Rond de feestdagen is het zeer druk geweest en ook nu loopt de handel goed door. Vooral de wintergroenten gaan momenteel erg goed weg. Bovendien zijn we tegenwoordig zeer actief met de snijkeuken. Zo werken we bijvoorbeeld als enige in België met een eigen schorseneren schilmachine. Gebruiksgemak is een steeds grotere vraag naar en door middel van voorgesneden groenten willen we hier meer en meer op inspelen", besluit Tom.

Voor meer informatie:
Tom Claessens
Groothandel Claessens

Kielsbroek 23
2020 Antwerpen
+32 (0) 3 237 44 29
[email protected] 
www.groothandelclaessens.be