Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

RVO lounge op Fruit Logistica biedt ruimte voor een goed gesprek

Van 8 - 10 februari vindt in Berlijn de jaarlijkse handelsvakbeurs Fruit Logistica plaats. Deze beurs is door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) aangemerkt als strategische beurs. Dit betekent dat de Holland Fresh Group in samenwerking met RVO een grote business lounge heeft kunnen realiseren in hal 3.2, de Holland Hal, stand C-33.

De Holland lounge biedt ruimte aan deelnemers en bezoekers van de beurs om plaats te nemen aan één van de tafeltjes. Daarnaast is het mogelijk om voor een dagdeel een afgesloten vergaderruimte incl. TV screen af te huren die plaats biedt aan maximaal acht personen, inclusief koffie, thee en frisdrank. De kosten zijn 500 euro excl. BTW per dagdeel. Heeft u interesse om de vergaderruimte af te huren, kunt u contact opnemen met eventmanager Muriël Halling - [email protected]

Last van een lege telefoon of laptop? Ook dan biedt de Holland lounge uitkomst. Door plaats te nemen aan de 'energie-bar' kunt u uw apparatuur van de nodige stroom voorzien. U vindt de lounge in hal 3.2 Stand C-33. 

Er kunnen geen reserveringen worden gemaakt voor de tafeltjes in de lounge, first come first served. 

Publicatiedatum: