Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Arjen de Jong benoemd tot directeur Van Kempen Koudetechniek

Arjen de Jong (52) is met ingang van 1 januari benoemd tot directeur van Van Kempen Koudetechniek. Met een historie van 75 jaar is Van Kempen uitgegroeid tot een fabrikant van koude-systemen voor de agrarische sector, industrie en utiliteitsbouw. Van Kempen telt 125 medewerkers en realiseert projecten bij bedrijven zoals Aartsen, De Groot, Euro Frigo, Lidl, Royal Flora Holland en The Greenery. Sinds 2020 is het bedrijf onderdeel van technisch dienstverlener Unica. 

Ruim 15 jaar ervaring als algemeen directeur 
Na het behalen van zijn titel in Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven heeft Arjen de Jong de afgelopen 15 jaar ruime ervaring opgedaan als algemeen directeur bij bedrijven in de groothandel en maakindustrie in een hightech omgeving. Zo was hij sinds 2008 algemeen directeur bij EWS in Geldrop (2008-2013), Axxicon in Son (2013-2021) en van 2021-2022 van CoreDux in Tilburg.    

Speerpunten 
Arjen zal zich bij Van Kempen met name gaan toeleggen op het uitbreiden van het klantportfolio, op de ontwikkeling en marktintroductie van nieuwe oplossingen en het behouden van de voorsprong in kwaliteit en techniek. Arjen volgt Jan Vliet van Zante op die na een carrière van 40 jaar bij Van Kempen, waarvan sinds 2008 als directeur, besloten heeft zijn zakelijke activiteiten af te bouwen. 

Arjen de Jong licht zijn aanstelling toe: "De toegevoegde waarde van koudetechniek wordt steeds belangrijker voor veel markten en toepassingen. Met name de vraag naar duurzame systemen neemt enorm toe. Ik zie ernaar uit om leiding te geven aan dit onderscheidende bedrijf en het verder te ontwikkelen. Uiteraard met behoud van de focus op de familiecultuur en de aandacht voor onze werknemers. Daarbij wil ik graag Jan Vliet van Zante bedanken voor zijn grote bijdrage gedurende vier decennia bij het bedrijf en hem veel plezier toewensen in de nieuwe fase van zijn leven."

Voor meer informatie:
Van Kempen Koudetechniek
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel   
+31 (0)344 634884
[email protected] 
www.vkkt.nl 

Publicatiedatum: