Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw cybersecurity partnership in de strijd tegen phishing-aanvallen

DNA Services is een nieuw partnership aangegaan met een  wereldwijde aanbieder van beveiligingsoplossingen in de strijd tegen kwaadaardige phishing-aanvallen.

Op basis van een analyse van Cisco, komt 90% van de inbreuken op gegevens voort uit phishing e-mails. Zolang de juiste cyber-beveiligingsmaatregelen niet zijn getroffen en het personeel niet getraind wordt in het herkennen van de tekenen van een aanvalspoging, loopt elke organisatie het risico op grote financiële en reputatieschade.

DNA Services kan nu het innovatieve Vulnerability Management Platform kan aanbieden. Het platform helpt een 'menselijke firewall' op te zetten door werknemers de eerste verdedigingslinie te laten zijn als het gaat om cyberaanvallen.

"We zijn verheugd om samen te werken met onze nieuwe cybersecurity partner om hun oplossing te leveren aan onze klanten”, aldus Hans de Wit, Commercieel Directeur & Co-Owner DNA Services. "We zien uit naar de samenwerking om het bewustzijn van organisaties te vergroten ten aanzien van ransomware. Door dit partnership ondersteunen we onze klanten concreet in het beperken van risico's zowel voor de organisatie als haar medewerkers."

Het voorkomen van kwaadaardige cyberbeveiligingsaanvallen is nog nooit zo belangrijk geweest. Als gevolg van dit partnership krijgen klanten van DNA Services de tools die ze nodig hebben om hun infrastructuur proactief te scannen op kwetsbaarheden en een sterke verdedigingslinie te creëren tegen alle kwaadaardige activiteiten. 

"Om klanten hierin te ondersteunen, bieden wij een geheel verzorgde phishing simulatie aan zonder bedrijfsrisico. We versturen een gepersonaliseerde ‘phishing mail’ die niet te onderscheiden is van een echte phishing mail. Nadat de test verstuurd is, zullen de resultaten direct in het dashboard gepubliceerd worden. Op die manier kunnen klanten zien hoe veilig hun personeel werkt", vertelt Hans.

Als gevolg van dit partnership kan DNA Services nu uitgebreide training, beheerde diensten en controles aanbieden in samenwerking met een externe en onafhankelijke beveiligingsorganisatie, om het cyberbeveiligingsprofiel van een organisatie verder te verbeteren.

Voor meer informatie:
Hans de Wit
DNA Services
+31 (0)6 82 956 031
[email protected]    
www.dnaservices.nl    

Publicatiedatum: