Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Open Dag CZAV/Rusthoeve op 21 juni

De Open Dag van CZAV en Proefboerderij Rusthoeve vindt jaarlijks op de derde woensdag van juni plaats. Ook dit keer verwelkomen ze iedereen op haar Open Dag CZAV/Rusthoeve 2023 met als thema 'Teelt in transitie' in Colijnsplaat.

Teelt in transitie
Deze editie staat in het teken van 'Teelt in transitie'. "Tijdens de Open Dag laten we de nieuwste ontwikkelingen zien van gewassen in transitie. Denk daarbij aan teelten die in het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) passen als stikstofbindende en eiwitrijke gewassen. Maar ook de transitie en innovaties binnen de bestaande gewassen in het bouwplan. Op een efficiënte manier omgaan met bodem, plant, vee en het bedrijf zijn onderdeel van het Actieprogramma. Er zijn allerlei technieken en producten die bijdragen aan een betere water- en bodemkwaliteit. Dat is allemaal terug te zien tijdens Open Dag", aldus het team van CZAV.

Resultaten tonen
Net als voorgaande jaren zijn de voorbereidingen voor de gezamenlijke Open Dag van CZAV en Proefboerderij Rusthoeve al in volle gang. De organisatie is achter de schermen begonnen met de planning en het bepalen van de proefveldthema’s. De proefvelden leveren belangrijke gegevens en resultaten op, die ze delen met de bezoekers.

  • Waar? Proefboerderij Rusthoeve, Colijnsplaat
  • Wanneer? 21 juni 2023
  • Hoe laat? 09.00 - 19.00 uur

Bron: CZAV

Publicatiedatum: