Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Still introduceert nieuwe uitbreiding op gamma elektrische pallettrucks

Met de EXH 14-20 Plus-serie introduceert STILL de nieuwste uitbreiding op haar gamma elektrische pallettrucks. "De meest in het oog springende vernieuwing is het unieke disselkop design, met een optioneel touch display dat als heuse revolutie kan worden bestempeld."

"De trucks zijn ideaal voor inzet in krappe ruimtes en horizontale transporten tot middellange afstanden. Maar ook voor het laden en lossen van vrachtwagens en voor sporadische orderverzameltaken, draaien de alleskunners hun hand niet om", zo legt het bedrijf uit.

Extra grote knoppen maken een intuïtieve bediening door alle operators mogelijk. De in de disselkop geïntegreerde display toont relevante truckdata, zoals het laadniveau van de accu, de bedrijfsuren en het actuele rijprogramma.

"Alle trucks uit de nieuwe Plus-serie kunnen worden uitgerust met onderhoudsvrije lithium-ion-accu’s voor een vrijwel continue inzetbaarheid. Een snellaad toegang op alle lithium-ion trucks en de optionele ingebouwde lader maken decentraal laden sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren."

"Slimme vorkmarkeringen maken het positioneren van de truck makkelijker en dragen bij aan een hoge productiviteit. De drie loopwielen in de vorkpunt garanderen een soepel rijgedrag. Ook op oneffen vloeren en bij obstakels. Daarbij past OptiSpeed de snelheid van de truck automatisch aan de hoek van de dissel aan. Veilig manoeuvreren is zo onder alle omstandigheden mogelijk. Ook de standaard kruipsnelheidsschakelaar maakt een veilige inzet in zelfs de meest krappe ruimtes mogelijk. Een actieve voetstop (optie) zorgt ervoor dat de pallettruck automatisch van rijrichting verandert bij contact met de voeten. Zo blijft de operator altijd ongedeerd."

Voor meer informatie:
STILL Intern Transport
Nijverheidsweg 5
3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht
078-6845256
[email protected] 
www.still.nl  

Publicatiedatum: