Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eén merknaam voor de bedrijven van TOP

TOP The Onion Group. Dat is de naam waaronder de bedrijven Crop Alliance, Top Onions, TOP Taste, TOP Flavours, TOP Onion Sets, TOP Fresh Service, Poznan Onions, TOP Onions USA, TOP Cultures France, voortaan naar buiten treedt. Het gebruik van één merknaam moet de herkenbaarheid van het internationale bedrijf vergroten. De structuur van de organisatie blijft ongewijzigd. Regelmatig werden nieuwe bedrijven opgericht en bestaande bedrijven overgenomen. Zo ontstond een sterke groep bedrijven, die uitgroeide tot een partner van foodbedrijven, retailers en uientelers over heel de wereld.

‘The Onion Group’
Vanaf heden treedt de gehele groep naar buiten onder de naam TOP The Onion Group. Het logo onderging een restyling, en er werd ‘The Onion Group’ aan toegevoegd. Op de nieuwe website maakt TOP duidelijk waar ze voor staat: de klant ondersteunen in zijn business. Daarbij kan het gaan om het gezamenlijk ontwikkelen van specifieke recepten, het aanleveren van direct toepasbare ingrediënten of tegemoetkomen aan logistieke wensen. De omvang en veelzijdigheid van TOP, dat binnen de eigen groep uien teelt en verwerkt, schept daarbij veel mogelijkheden. Het karakter van het familiebedrijf wordt samengevat in de nieuwe payoff: Let’s grow together.

De merknaam TOP fungeert als handelsnaam voor alle dochterbedrijven, die wel hun juridische naam behouden.

Voor meer informatie:
TOP The Onion Group
Tel +31 113 315 050
info@theoniongroup.com
www.theoniongroup.com

Publicatiedatum: