Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Enza Zaden benoemt Andreas Sewing tot CSO

De Raad van Commissarissen van het internationale groenteveredelingsbedrijf Enza Zaden heeft vandaag bekendgemaakt dat Andreas Sewing met ingang van 1 mei 2023 is benoemd tot Chief Scientific Officer en lid van de directie van Enza Zaden. 

Jaap Mazereeuw, Chief Executive Officer bij Enza Zaden: "Ik ben verheugd Andreas te verwelkomen in de directie van Enza Zaden. Hij brengt veel ervaring mee voor de positie van directielid bij een dynamische internationale organisatie als Enza Zaden. Zijn diepgaande kennis en inzichten vanuit zijn lange carrière in onze sector zullen ons helpen bij het verder uitvoeren van onze strategie en het realiseren van onze ambitie om mensen over de hele wereld toegang te geven tot een breed scala aan gezonde groenten. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat hij ook perfect zal passen bij de Enza Zadencultuur."

Sewing vult aan: "Met een passie voor groenten en het belang ervan voor een gezondere voeding en leven, ben ik enthousiast om bij Enza Zaden aan de slag te gaan en de Research & Development-functie verder te helpen versterken. Hun langetermijnvisie, sterke menselijke waarden en een bedrijfscultuur die is gericht op innovatie - door een combinatie van het ’oog van de veredelaar’, nieuwe technologieën en de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen - sluiten aan bij mijn overtuigingen en waarden. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen tot het verdere succes van een sterk familiebedrijf."

Voor meer informatie: 
Enza Zaden 
[email protected]  
www.enzazaden.com   

Publicatiedatum: