Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Filipijnen: Uien als betaalmiddel

Een winkel op de Filipijnen heeft zaterdag uien geaccepteerd als betaling voor bepaalde artikelen in de winkel. Een filiaal van het Japan Home Center accepteert één ui in ruil voor het door de klant gekozen artikel. "Iedere klant mag maximaal drie artikelen kopen. Alle verzamelde uien zullen worden gebruikt in onze gemeenschappelijke voorraadkast," zei de winkel in een post op sociale media, eraan toevoegend dat "elke soort en elke maat ui aanvaardbaar zijn."

De actie met de naam "Betaal met sibuyas (ui)" is alleen deze zaterdag geldig. "Ik heb gehoor gegeven aan de uienactie van Japan Home, waar uien slechts voor één dag een wettig betaalmiddel zijn," zei een klant na het kopen van artikelen in de winkel.

"De opbrengst van de uien zal worden gebruikt voor een buurtpantryproject - leuk en voor een goed doel," citeerde de klant.

Bron: themeghalayan.com

Publicatiedatum: