Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Viktor Vijverberg: (Freight Line Europe): "Dienstverlening weer terug op pre-Brexit niveau"

"Orders die ‘s morgens binnenkomen, staan dezelfde nacht al op Britse groothandelsmarkten"

Tholen - Dat de Brexit de afgelopen jaren voor de nodige logistieke uitdagingen in de AGF-export zorgde moge duidelijk zijn. "Met name aan Britse zijde liepen de systemen ver achter, wat ook invloed gehad heeft op onze dienstverlening. Met dank aan onze partners CSI en RBF Cargo zijn we inmiddels zover dat we weer dezelfde dienstverlening als voor de Brexit kunnen aanbieden. Dat konden we al met volle auto's, maar kunnen we nu ook weer aanbieden voor alle groupage zendingen", vertelt salesmanager Viktor Vijverberg van Freight Line Europe.

"Het is voor onze klanten nu weer mogelijk om 's morgens de orders op te geven voor de vroege afvaarten, waarbij wij dezelfde nacht de handel nog afleveren op de diverse Britse groothandelsmarkten, zoals London, Birmingham, Manchester etc.", vertelt Viktor. Ondanks de uitdagingen heeft de Brexit voor het totale volume dat Freight Line Europe vervoert, nauwelijks invloed gehad, aldus de logistiek dienstverlener. "Wij zijn niet minder gaan vervoeren, maar dat heeft met ons groeiende klantenbestand te maken. Wel zien we wat verschuivingen op de markt. Met name de producten met hoge invoerrechten worden steeds meer rechtstreeks geïmporteerd naar het Verenigd Koninkrijk.’’

"Verder heeft de hele situatie veel van de keten gevraagd. Gelukkig is er nu ook in de Engelse overheidssystemen een automatiseringsslag gemaakt. Dit vraagt om flexibiliteit, je hebt tenslotte ook klanten nodig die mee willen automatiseren. Met deze ontwikkeling kunnen we onze huidige én nieuwe klanten nog beter van dienst zijn", aldus Viktor.

Voor meer informatie:
Freight Line Europe BV
Honderdland 791
2676 LV Maasdijk
Tel.: +31 (0)174 520010
sales@fle-nl.com  
www.fle-nl.com