Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe generatie achteruitrijalarm maakt beter duidelijk waar gevaar vandaan komt

Er is een nieuwe generatie achteruitrijalarmen ontwikkeld. John Osmant, Managing Director van Brigade Electroniks GmbH/BV zegt erover: "De afgelopen jaren is gebleken dat wanneer er zware machines worden gebruikt en er meerdere alarmen tegelijk afgaan, wat regelmatig het geval is in gevaarlijke werkomgevingen, het vaak moeilijk is om te horen waar de alarmen precies vandaan komen.

Op basis van de nieuwste technologie is er een nieuwe generatie achteruitrijalarmen ontwikkeld, zoals onze bbs-tek White Sound achteruitrij- en waarschuwingsalarmen. In plaats van een piepgeluid produceren ze een witte ruis op basis van breedbandfrequenties, waardoor het meteen duidelijk is waar het geluid vandaan komt en dit voorkomt ongelukken.”

Bovendien elimineert de nieuwe generatie voertuigcamera's, zoals de Backeye360 camera's en de veiligheidsystemen van Brigade Electronic, dode hoeken en dus ook een groot aantal botsingen met mensen en objecten, vervolgt Osmant. "Deze systemen bieden een volledig overzicht van 360 graden buiten het voertuig, zelfs bij weinig licht en extreem veel stof.

Dankzij de vooruitgang in de radartechnologie worden radarsystemen steeds populairder om werknemers in moeilijke werkomstandigheden te beschermen. Het Backsense Radar Obstacle Detection System detecteert mensen en voorwerpen in de dode hoek van de bestuurder en geeft zichtbare en hoorbare waarschuwingen in de cabine, zelfs bij veel rook, mist of stof.

Brigade Electronics werd in 1976 opgericht door Chris Hanson-Abbott OBE en introduceerde het allereerste achteruitrijalarm in Europa.

Voor meer informatie:
Brigade Electroniks GmbH/BV 
info@brigade-electronics.nl 
https://brigade-electronics.com/nl/ 

Publicatiedatum: