Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Horecabeurs Goes weer goed op de kaart in 2023

Tholen - Maar liefst 8000 geregistreerde bezoekers waren de afgelopen 2 dagen weer afgereisd naar het Zeeuwse Goes om de sfeer te proeven onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Op de beursvloer van meer dan 10.000 vierkante meter waren ruim 200 standhouders te vinden om hun klanten weer te kunnen ontmoeten.

Klik hier voor de fotoreportage van de Horecabeurs Goes

We gaan nog even door in de tendens van 2022, want nog altijd zijn gemaksproducten en ontzorgen grote speerpunten op de 59e Horecabeurs in het Zeeuwse Goes, mede door de aanhoudende personeelstekorten die nog altijd grote delen van de horeca tergen.

Dit jaar leek daarom alles uit de kast getrokken door de standhouders.

De hele Zeelandhallen waren weer vervuld van de frietlucht van o.a. Schaap Holland, Quiks, McCain, Farm Frites en Frietsnijderij Tollenaar, want aardappelen zijn het meest gebruikte AGF-product in de horeca.

Natuurlijk waren er ook volop andere soorten aardappelproducten, (gedroogde) groenten, fruit en noten te vinden, van vers tot bewerkt in de lekkerste kant en klare relishes, tapenades, toppings, sappen en smoothies.

Ook was een ruim aanbod aan andere AGF-snackproducten in vele vormen, soorten, smaken en bereidingen bij onder andere Ardo en Cas & Kas.

Het AGF-aanbod neemt iedere editie weer toe en alles leek erop gebrand om zowel met bedrijf als product zo goed mogelijk in beeld te komen bij de bezoekers en klanten. Natuurlijk was er ook nieuws!

Zo was Koppert Cress na een paar jaar afwezig te zijn geweest weer terug met een eigen vanillepeul, was I AM ALGAE nieuw in Goes met de IQF spirulina (een heel eiwitrijk algje wat toe te passen is in allerlei soorten producten door de neutrale smaak) en was Schulp Vruchtensappen voor het eerst aanwezig op de Zeeuwse editie. Daarmee was ook het sappenaanbod zeer divers te noemen en was er met Diversey zelfs een bedrijf wat chemie (reinigingsmiddelen) ontwikkelt uit agrarisch restafval.

Deze 59e editie werd weer in de Zeeuwse Zeelandhallen georganiseerd door LMG Strategie en Creatie in samenwerking met VHC.

Klik hier voor de fotoreportage van de Horecabeurs Goes

Voor meer informatie:
Horecabeurs Goes
www.horecabeursgoes.nl