Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Delia Bakker nieuwe programmamanager Seed Valley

Delia Bakker is vanaf maart 2023 de nieuwe programmamanager van Seed Valley waar ze Carolien Wagenaar opvolgt. Delia is geboren en getogen in West-Friesland en is bekend met de agrarische sector. Ze startte haar loopbaan als intercedent bij Randstad Uitzendbureau, waar ze met arbeidsbemiddelingsvraagstukken bouwde aan haar netwerk in de regio. Na deze baan heeft ze brede ervaring opgedaan in het marketingcommunicatie vak bij marketing- en mediabureau Abovo Maxlead. 

Bij Seed Valley heeft Delia de dagelijkse leiding als programmamanager. Daarnaast bouwt ze aan de strategie, bewaakt de uitvoering en organiseert samen met het team verschillende activiteiten om jong talent aan te trekken voor de agrarische sector.

Deze zomer viert Seed Valley het 15-jarige bestaan met een aantal evenementen. Daarnaast staan er een aantal onderwijsprojecten op de agenda.

Erik Jan Bartels, voorzitter Seed Valley: “We zijn blij met de komst van Delia. Met haar brede achtergrond en een prettig, nuchter karakter zien wij in haar de geschikte kandidaat voor deze rol. Het bestuur is blij met een waardige opvolging van Carolien en kijkt uit naar de samenwerking.”

Bron: Seed Valley

Publicatiedatum: