Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AB Transport Group en DAF Trucks tekenen overeenkomst voor 750 nieuwe DAF’s

Tijdens een wagenparkevent van AB Transport Group hebben Dennis Wetenkamp (CEO AB Transport Group) en Michiel Kuijs (European sales Director) een overeenkomst getekend voor de levering van 750 nieuwe DAF’s in 2023 en 2024.
 
Op de foto van links naar rechts: Piet Dubbeld (Procurement & CSR Manager AB Transport Group), Michiel Kuijs (European Sales Director DAF Trucks NV), Dennis Wetenkamp (CEO AB Transport Group), en Jürgen Franken (Fleet Sales Manager DAF Nederland)
 
Het thema van het wagenparkevent was Duurzaamheid, een onderwerp waarbij samenwerking met partners essentieel is om stappen te zetten. DAF en AB Transport Group hebben al jaren een strategische samenwerking op het gebied van voertuigen, leasing en onderhoud.

"Groeien is alleen mogelijk met sterke en professionele organisaties" aldus Dennis Wetenkamp. De keuze voor DAF is mede ingegeven door het lage verbruik, het hoge chauffeurscomfort en de verbeterde veiligheid van de nieuwe generatie trucks. AB Transport Group is een toonaangevende logistieke dienstverlener in agri en food (AB Texel Group) en de bouw (Combex Group). Dagelijks zijn zo’n 1.600 trucks onderweg om agrarische producten, veevoer, meel, vloeibare zuivel, gekoelde foodproducten en (prefab) beton- en bouwmaterialen te vervoeren.

Bron: DAF

Voor meer informatie:
AB Texel Group
Poseidonweg 37
8239 DK Lelystad
+31 (0)88 94 35 000
[email protected]   
www.abtexelgroup.com   

Publicatiedatum: