Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wisseling van de wacht bij Fruitbedrijf Hamberg/Thuisfruit.nl

Een overnamekandidaat is tegenwoordig niet altijd gemakkelijk te vinden, maar in het geval van Fruitbedrijf Hamberg/Thuisfruit.nl is dat niet aan de orde. Per 1 april neemt Coen van Gelder het stokje over van Roy van Sloten die na 22,5 jaar aan verandering toe was. 


Coen van Gelder en Roy van Sloten

Daarmee komt de zaak in bekende handen. Coen werkt namelijk al zo’n 3,5 jaar bij Fruitbedrijf Hamberg. Daarnaast is hij een buurman van Roy. Volgens Coen valt alles op z’n plaats. "Het komt voor ons op een goed moment."

Roy van Sloten heeft een nieuwe uitdaging gevonden in Dronten. Hij gaat per 1 mei aan de slag als bedrijfsleider bij Vereeken Fruit. "Vereecken is specialist in het verwerken van appels voor de voedingsindustrie met vooral bakkerijen en speciaalzaken. Daarnaast produceren wij diverse fruitsappen in verschillende verpakkingen voor consumenten en horeca", vertelt Roy. De stap zal wel even wennen worden. "Ik heb bijna 22,5 gewerkt bij Fruitbedrijf Hamberg. In 2001 ben ik begonnen als weekendhulp. In maart 2011 heb ik de zaak overgenomen", aldus Roy.

Fruitbedrijf Hamberg is een boerderijwinkel in Kampen en tevens specialist op het gebied van werkfruit en kunnen particulieren online bestellen via de website van Thuisfruit.nl. De bestellingen worden aan huis bezorgd. "Wekelijks leveren wij de nodige arbeid vitamines bij ruim 60 bedrijven in de regio Kampen, Zwolle en Genemuiden. Daarnaast bezorgen wij via Thuisfruit.nl elke week bij meer dan 100 huishoudens", vertelt Coen.

Coen van Gelder is nog bezig met het afronden van zijn studie commerciële economie. Nu staat hij bij Fruitbedrijf Hamberg voor een prachtige uitdaging en staat hij te popelen om voor zichzelf te beginnen. Hij wil zich meer gaan richten op gemaksproducten als gesneden groenten, salades en sapjes. Maar bovenal wil hij verder gaan op de ingeslagen weg. "Het belangrijkste is dat de basis blijft staan: een goed product en klantvriendelijk zijn", besluit hij.

Bron: Fruitbedrijf Hamberg/Thuisfruit.nl  

Publicatiedatum: