Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
foodmarket met gastronomische proeverijen van meer dan 150 leveranciers

Hanos Maastricht spectaculair geopend

Afgelopen maandag is Hanos Maastricht spectaculair geopend. "Wij zijn ongelofelijk trots op deze bijzondere mijlpaal. Een unieke vestiging met een bourgondische twist", aldus de horecagroothandel.


AGF-afdeling

Hanos Maastricht is de nieuwste vestiging van ruim 40.000 m2 met een werelds assortiment van ruim 100.000 producten voor de horecaprofessional. Met specialisten uit de regio is HANOS Maastricht hét hart van een grote bourgondische en gastronomische regio. Een regio die groter is dan alleen Limburg, want vanuit Maastricht is er ook focus op Wallonië en Duitsland.

Gastheer Winston Gerschtanowitz wist het publiek op geheel eigen manier te enthousiasmeren om HANOS Maastricht te ontdekken en het programma te beleven, met onder andere de Kitchen Takeover. Culinair adviseur Twan Janssen stelde hiervoor zijn keuken beschikbaar aan sterrenchefs Bart Ausems, Ralf Berendsen, Margo Reuten, Hans Kinkartz en Robin van de Bunt & Thijs Gerards.

"Daarmee was de bourgondische inspiratie nog lang niet ten einde, want gedurende de dag inspireren onze FoodXperience chefs de bezoekers aan de verschillende Chef’s Tables. Met nog meer live entertainment, muziek en een foodmarket met gastronomische proeverijen van meer dan 150 leveranciers is het een opening om nooit te vergeten."

Voor meer informatie: www.hanos.nl/maastricht 

Publicatiedatum: