Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Holland Oto en Hoopman Machines brengen Holaras miniaturen van de nieuwste modellen uienloofmaaier en -rooier uit

Holland Oto brengt in samenwerking met Hoopman Machines de allereerste verzamelaarsmodellen Holaras Uienloofmaaier en Uienrooier uit. De Holaras uienloofmaaier UM-150-F en de uienrooier UR-135 zijn los te verkrijgen, maar ook als set in een limited edition luxe verpakking. Deze set wordt in een beperkte oplage verkocht.

Met de productie van de miniaturen streeft Holland Oto naar een zo realistisch mogelijke kopie van de machines. "De complete machines zijn nauwkeurig nagemeten en de kleinste details zijn samen met Holaras engineers besproken. De Universal Hobbies schaalmodellen (1:32) zijn gemaakt van zamak (metaallegering), de opzetstukken zijn deels van kunststof en de banden van rubber. Net zoals de kwaliteit van de echte Holaras machines, voldoen de miniaturen ook aan de hoogste kwaliteitsstandaard", zo meldt het bedrijf.

Nieuwe modellen Holaras maaiers en rooiers vanaf najaar 2022
Hoopman Machines heeft in het najaar van 2022 de Holaras uienloofmaaiers en de -rooiers een update gegeven. Uiterlijke kenmerken zijn gemoderniseerd, maar ook op technisch vlak zijn de nieuwste ontwikkelingen toegepast. "De uienrooiers zijn bijvoorbeeld voorzien van een grotere invoerhaspel voor een betere opname en hogere rijsnelheid. Ook zijn de machines meer onderhoudsvriendelijk gemaakt. De afdekkap van de aandrijving is geïntegreerd in het frame, dit zorgt ervoor dat minder stof binnen kan dringen. En de uienloofmaaier heeft nieuwe led verlichting en reflectoren. Zo voldoen de nieuwe modellen aan de actuele regelgeving voor landbouwvoertuigen op de openbare weg."

De modellen zijn verkrijgbaar bij de bekende miniaturen retailers.

Voor meer informatie:
Hoopman Machines
Dinxperlosestraatweg 145
7122 JP Aalten
+31 (0)543 466 224
[email protected] 
www.hoopmanmachines.com 

Publicatiedatum: