Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Grondlegger Wezenberg Groep

Overlijdensbericht Benny Wezenberg

Afgelopen zaterdag 15 april is Benny Wezenberg overleden. "Benny was grondlegger van de Wezenberg Groep en we hebben dan ook met grote verslagenheid kennisgenomen van het overlijden van deze markante ondernemer", meldt het bedrijf. "Wij hebben Benny gekend als een zeer betrokken persoon bij zijn bedrijf. We denken in dankbaarheid terug aan het feit dat hij de publicatie van zijn jubileumboek: 75 jaar Wezenberg en het daarbij behorende fantastische feestweekend in september 2022 in alle omvang heeft mogen meemaken. Wij zullen met onuitwisbare herinneringen aan hem blijven denken." 

Wezenberg Groep is vanaf de oprichting in 1945 gespecialiseerd in het vervoer van groenten en fruit uit het omliggende tuinbouwgebied ‘De Koekoek’. Wat begon met paard en wagen werd in 1966 een landbouwtrekker met oplegger tot de eerste vrachtwagen in 1981, een DAF 2300 en de eerste Scania 81. Dit was het begin van het transportbedrijf. De paarden werden ingezet voor de fokkerij. Ook werd de handel in materieel een onderdeel van de diensten. Wat destijds begon als eenmanszaak met paard en ploeg groeide uit tot een concern met drie vestigingen, bijna 400 medewerkers, ruim 160 vrachtwagens en 40.000 m2 op- en overslagruimte.

Voor Benny was het Museum van de Wezenberg Groep een betekenisvolle plek. Omdat het zo belangrijk voor hem was, kunt u hier afscheid nemen van Benny en het register tekenen. U bent welkom op zaterdag 22 april tussen 17.00 en 19.00 uur, Spoorstraat 26 in IJsselmuiden. De uitvaart vindt plaats in besloten kring. 

De familie stelt het erg op prijs als er in plaats van eventuele bloemen een gift wordt overgemaakt op onderstaand rekeningnummer voor de Strijd van Salland. IBAN: NL 57 RABO 0159127432 t.n.v. B.J.M. Wezenberg o.v.v. Team Silvan/ Strijd van Salland

Publicatiedatum: