digitaal verkoopplatform voor de AGF-sector

Werner Kastelein versterkt Nederlands team Consentio

Werner Kastelein is een bekende in de sector met een interessante dubbele expertise: AGF en ICT. Begonnen in 1990 in de groenten en fruit bij de ERP-leverancier RPO-ICT Solutions, kent hij de handel als geen ander. Sinds 1 april, werkt hij zelfstandig als consultant met eigen bedrijf Werner Kastelein ICT Solutions. Niet alleen zijn ervaring en kennis, maar ook zijn prettige mindset maken hem een geschikte partner voor Consentio, een digitaal verkoopplatform voor de AGF-sector.

“Ik zie zeker toegevoegde waarde in de producten van Consentio in de AGF-keten", vertelt Werner, over zijn nieuwe missie als Sales Manager Benelux: "De sector is misschien wel héél dynamisch, maar ook erg traditioneel. Informatie gaat vaak niet gestroomlijnd dwars door elkaar en ik zie dat er door automatisering heel veel efficiëntie is te winnen. Consentio durft heel anders te denken en te doen, en dat trekt me juist aan. Ik ga aan de slag om de oplossingen van Consentio bekender te maken en natuurlijk ook in de markt te zetten. Dat zal een uitdaging zijn, maar ik geloof dat bedrijven en vooral de nieuwe generatie commerciële medewerkers hiervoor klaar zijn, om hun processen en baan anders in te richten. Vooral op de integratie van Consentio met ERP-systemen kan ik losgaan en mijn steen(tje) bijdragen.”

In de komende tijd, wil Werner vooral meer leren over de technische aspecten van Consentio’s platform en op gesprek gaan bij teelt- en handelsbedrijven. “Als je je product perfect kent, waardoor je een pijn kunt oplossen binnen een organisatie, dan beginnen mensen te luisteren. Ze willen ook resultaten zien. Ik ben overtuigd dat Consentio veel in haar mars heeft: een sterk technisch team, goede kennis van de markt en een grote ambities om de voedingsketens toekomstbestendig te maken.”

"Consentio verbetert en beschermt drie belangrijke elementen van de supply & value chain: 'voedselzekerheid', 'voedselverlies' en 'voedseltracing'. Door de transacties tussen alle schakels van de keten in een digitale tool toe te passen, zijn de mensen in staat om beter te communiceren en te handelen, wat tot minder productverspilling en betere prestaties leidt."

Voor meer informatie:
Werner Kastelein
Consentio
Mob.: +31 6 53718676
werner@consentio.co 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.