Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zeven grote uienverpakkers kiezen voor TrueAI

Samen met klanten zoekt Ellips naar mogelijkheden om haar sorteertechnologie te verbeteren. Deze voortdurende samenwerking en de drang naar innovatie van deze technologieleverancier hebben bijgedragen aan een revolutie in de uienmarkt door de operationele prestaties te verbeteren en uienverpakkers in staat te stellen de kwaliteit en consistentie te leveren die hun klanten eisen. "Al tientallen jaren combineren we onze expertise en technologie met de kennis en ervaring van uientelers om hun bedrijfspotentieel versneld waar te maken. Het meest recente voorbeeld van deze inspanningen is onze next generation uiensorteeroplossing: TrueAI", zegt Erwin Bakker.

Koplopers in de uiensector overtuigd 
TrueAI is een geavanceerd deep learning systeem dat voortdurend slimmer wordt door de integratie van aanvullende gegevens (nieuwe rassen, productkenmerken, defecten, enz.) die verschillende seizoenen en teeltomstandigheden omvatten en verzameld zijn bij het wereldwijde klantenbestand van Ellips. Deze collectieve kracht maakt de software beter en iedereen haalt daar voordeel uit. In de loop der jaren zijn er aanzienlijke hoeveelheden gegevens verzameld over alle soorten uiendefecten en sorteeruitdagingen. Deze aanhoudende inspanningen hebben ervoor gezorgd dat TrueAI de sorteerprestaties onmiddellijk kon verbeteren. TrueAI werd begin januari 2023 uitgerold bij TOP the Onion Group. De resultaten waren uitstekend en het goede nieuws verspreidde zich snel.

Testresultaten tonen marktpotentieel 
Na evaluatie van de prestaties van TrueAI op hun eigen uien, implementeren klanten over de hele wereld deze sorteertechnologie. Naast TOP the Onion Group en Groka in Europa hebben veel klanten in de VS, waaronder Bland Farms en G & R Farms in Georgia, Jensen Farms en Target Ag in Washington en Rio Fresh in Texas, ervoor gekozen om TrueAI op hun systemen te implementeren. Deze klanten waren getuige van de superieure detectie-mogelijkheden van TrueAI, waaronder verbeterde nauwkeurigheid bij de identificatie van zwarte schimmel, mechanische schade, fusarium, misvormde uien en wortelscheur. Door de indrukwekkende resultaten waren ze overtuigd en enthousiast om TrueAI te implementeren.

Maximaal rendement en verbeterde operationele efficiëntie
"Met een bijna perfecte sorteernauwkeurigheid wordt de behoefte aan personeel aanzienlijk verminderd. Sorteerders kunnen er zeker van zijn dat elke ui op de juiste bestemming terecht komt, zo kunnen ze een maximaal rendement en de door de klanten gewenste consistente kwaliteit bereiken. TrueAI stroomlijnt ook het sorteerproces en maakt taken minder complex en meer geautomatiseerd. Hierdoor kunnen operators meer tijd vrijmaken om zich te concentreren op andere belangrijke taken, wat de algehele efficiëntie ten goede komt", zegt Bakker. Concurrentievoordeel
"Door TrueAI te omarmen, kunnen uienverpakkers hun sorteerprestaties naar een hoger niveau tillen. Deep learning maakt een nauwkeurigere en consistentere sortering van uien mogelijk, wat resulteert in meer efficiëntie, minder afval en verbeterde winstgevendheid. De levering van uien van hoge kwaliteit leidt tot hogere klanttevredenheid en loyaliteit, wat een duidelijk concurrentievoordeel is in de markt." 

Voor meer informatie:
Ellips
Contact VS:
John Albert
Tel: +1 206 915 4962 
[email protected]  

Contact Europa:
Levi Bakker
Tel: +31 40 245 6540
[email protected]     
www.ellips.com      

Publicatiedatum: