Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Carré introduceert nieuwe camera en sideshift

Carré heeft zijn assortiment voor mechanische onkruidbestrijding aangevuld met het nieuwe Precicam XS-sideshiftsysteem en een volledig nieuw camerasysteem.

"Met de ontwikkeling van deze nieuwe technieken zet Carré een grote stap die aansluit bij de ambities van de Franse fabrikant om machines te produceren met een lange levensduur, flexibiliteit en aanpasbaarheid die bijdragen aan de beste gebruikerservaring."

Carré Precicam XS voor beddenteelt en kleine spoorbreedtes
Het nieuwe sideshiftframe met Kipline camerasysteem is ontworpen voor beddenteelt en groenteteelten met een beperkt aantal rijen zaaibreedte. "De lineaire sideshift is voorzien van drie stabiele schuifassen waarmee zeer nauwkeurige correcties kunnen worden uitgevoerd om een optimale geleidingsprecisie te garanderen. Het zijdelingse schuifbereik van 400 mm zorgt voor een goede rijvolging bijvoorbeeld in bochten of bij stuurfouten.

De Precicam XS onderscheidt zich van de Precicam voor grote gewassen door de spoorbreedte van de dieptewielen die kunnen worden ingesteld van 1,30 m tot 2,40 m. De Precicam XS is ontwikkeld voor gewassen die met een beperkt aantal rijen worden geplant en beddenteelt. De modulaire bouwwijze maakt het mogelijk om de totale breedte van het frame te verkleinen tot 1,5m, afhankelijk van de configuratie.

KIPLINE camerabesturing herkent volledig kleurenspectrum
In 2007 was Carré de eerste fabrikant die camera's op zijn schoffelmachines aanbood en droeg vervolgens gedurende 16 jaar bij aan de ontwikkeling van deze technologie met de toenmalige leverancier. In samenwerking met een lokale leverancier heeft Carré een volledig nieuw camerasysteem ontwikkeld wat vanaf heden op de Econet en Klinea schoffelmachines wordt gemonteerd onder de naam Kipline. "Het doel is om een efficiënter camerasysteem aan te bieden voor moeilijke omstandigheden met een hoge onkruiddichtheid en gewassen met kleine rjiafstanden zoals granen en uien. Zo is de combinatie van Kipline met de Klinea schoffel de optimale oplossing voor het wieden van granen."

Voor meer informatie:
Hendrik Pool
Pool Agri Import & Export
Schutsluis 15 7681 KG
Vroomshoop
+31(0)546 641910
[email protected]
www.pool-agri.com/carre

Publicatiedatum: