Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

OnzeInkoper.nl neemt Thuisbezorgd.nl over

Tholen - Aangesloten horecapartners kunnen voor hun AGF-bestellingen voortaan terecht op OnzeInkoper.nl. Thuisbezorgd.nl is per 1 juli gestopt met de partner-marktplaats activiteiten. Daan de Kort van tweeSSen was een van de leveranciers op dat platform en besloot een eigen platform te starten. Het platform is al inkoper voor 783 koks en horeca-ondernemers.

OnzeInkoper.nl biedt ten opzichte van Thuisbezorgd.nl nog een aantal voordelen."Thuisbezorgd.nl was een tussenpersoon. Bij OnzeInkoper.nl hebben ze direct contact met de groenteboer zelf. De keten is korter dus betere service. Ook betalen klanten geen bijdrage meer om lid te zijn van het platform wat bij Thuisbezorgd.nl wel het geval was", vertelt Daan. Een andere verbetering is dat de bestellingen met gespecialiseerd vervoer worden geleverd en niet meer samen met andere artikelen. "Zo blijft alles goed vers en beter houdbaar."

Daan heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het leveren aan horeca en wil dat doen tegen de scherpste prijs. Daan: "Dat doen we door de focus te houden op inkoop. Dat doen we door afspraken na te komen met onze leveranciers en lage overheadkosten, want bestellingen worden meteen afgerekend en we geven geen kooksuggesties of -adviezen, alleen inkoop."

TweeSSen biedt een eigen assortiment aan via het platform, maar ook andere aanbieders kunnen er gebruik van maken. Daan heeft de ambitie om met OnzeInkoper.nl de Bol.com voor horeca te worden. Op dit moment zijn avocadoleverancier Avory en Inkoop.AGF van Patrick Langeslag leverancier.

Voor meer informatie
Daan de Kort
tweeSSen
Tel.: +31 (0)6 654307650
info@tweessen.nl
www.onzeinkoper.nl