Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kartoffel-Center Bayern viert zijn 25-jarig bestaan

Onlangs vierde het Duitse Kartoffel-Center Bayern GmbH zijn 25e verjaardag. Zakelijke partners en klanten waren uitgenodigd om deze speciale dag te vieren. De 300 gasten bestonden uit telers, zakenpartners en werknemers, die hartelijk werden verwelkomd door Josef Färber, algemeen directeur van KCB, op het landgoed Sulz. Josef Färber gaf de gasten een overzicht van de handelsactiviteiten van KCB. De 50 werknemers zorgen voor rond de 400 contractuele leveranciers en vermarkten 350.000 ton aardappelen, waarvan 12.000 ton pootaardappelen.

"Ik wil onze contracttelers bedanken voor de goede en betrouwbare samenwerking, waardoor we altijd aardappelen van hoge kwaliteit hebben. Ik wil ook Aviko bedanken voor de nauwe samenwerking. Ik wil ook graag onze hardwerkende medewerkers bedanken, die constant voor KCB aan het werk zijn," aldus Josef Färber.

Daarnaast vertelde de heer Buffen, algemeen directeur van KCB en Weuthen GmbH, over het ontstaan van de nauwe samenwerking tussen KCB, de telers en Aviko. In de loop der jaren zijn de zakelijke relaties uitgegroeid tot hechte vriendschappen. Dit resulteert in constructieve en eerlijke oplossingen voor alle betrokken partijen. Hij heeft persoonlijk te maken gehad met de 2e of zelfs 3e generatie telers, wat hem erg gelukkig maakt. Hij deed een beroep op de jonge telers: "Jullie hebben een gouden toekomst voor je, hou vol."

"Door de coronacrisis en de oorlog in Oekraïne is de tuinbouw belangrijker geworden. De aardappelindustrie en de telers zullen er alles aan blijven doen om de bevolking te voorzien van hoogwaardige en smakelijke aardappelproducten. KCB en Aviko zullen hun steentje bijdragen."

Voor meer informatie:
Kartoffel-Centrum Bayern GmbH
Mittelstetter Str. 42
D- 86641 Rain am Lech, Duitsland
Tel.: +49 9090 96040
KCB@rwz.de
www.kartoffel-centrum-bayern.de

Publicatiedatum: