Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tom Antens keert terug bij Hazera als Head of Commercial

Tom Antens keert op 1 juli 2023 terug bij Hazera als Head of Commercial. "Ook al is Hazera een sterk merk in veel markten, er is nog veel ruimte om te groeien en nieuwe markten te verkennen. Ik zie veel potentieel."

Tom is 47 jaar en woont met zijn vrouw en twee kinderen in Baarle-Nassau. Hij werkte eerder bij Hazera als Sales Manager voor het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Oceanië. Later trad hij in dienst bij HM Clause als Business Manager. "Ik was verantwoordelijk voor het leiden en structureren van alle zakelijke activiteiten in Turkije, een snelgroeiende dochteronderneming, evenals de commerciële activiteiten in het Midden-Oosten en Noord-Afrika."

De afgelopen vier jaar werkte Tom voor HM Clause als Commercial Director voor Turkije, Algerije, EMEA Export en Afrika, waarbij hij toezicht hield op de verkoop voor deze snelgroeiende markten. "In deze periode vervulde ik ook de rol van bestuurslid van een joint venture die HM Clause had met Seed Co. in Afrika. We werkten aan een combinatie van hun gevestigde naamsbekendheid op het continent en onze producten om te voorzien in de stijgende behoeften van Afrikaanse telers aan hybride groentezaden."

Teaminspanning
Nu hij terugkeert met een volle rugzak aan ervaring, is Tom enthousiast om terug te zijn bij Hazera. "Ik kijk ernaar uit om samen te werken met zowel nieuwe als bekende gezichten. Mijn doel is om een hecht team te vormen en stabiliteit te brengen in de commerciële afdeling, zoals ik in eerdere functies heb gedaan. Van daaruit kunnen we nieuwe markten verkennen voor onze Hi-tech en ToBRFV resistente tomaten en bestaande markten versterken, waarbij we onderweg ons groeipotentieel realiseren."

Sterk potentieel
"Ik ben ervan overtuigd dat we binnen Hazera de mensen, kennis, ambitie en toewijding hebben om het bedrijf naar de plek te brengen waar we volgens mij kunnen komen. Naar mijn mening heeft Hazera een groot groeipotentieel en ik kijk ernaar uit om de uitdaging aan te gaan om dit samen met het team te bereiken."

Game changer
"De vraag die ik mezelf stel is: hoe maken we het verschil?" Volgens Tom is het antwoord kwaliteit en betrouwbaarheid. "De producten van Hazera worden alom gezien als innovatief. Maar om echt te begrijpen waarom klanten voor ons kiezen, moeten we hen centraal stellen; niet alleen op de commerciële afdeling, maar op alle afdelingen binnen Hazera. We kunnen uitblinken door goed naar onze telers te luisteren en hun input te vertalen in onze innovaties. Door dit te combineren met operationele excellentie kunnen we samen groeien en ons echt onderscheiden van de concurrentie."

Voor meer informatie:
Hazera
Kanaalweg 14
1749 CE Warmenhuizen
+31 (0)162 690 900‏
info@hazera.nl
www.hazera.nl

Publicatiedatum: