Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
90% alleen al uit het district Nashik

Indiase agentschappen kopen 290.000 ton uien in

De National Agricultural Co-operative Marketing Federation of India Ltd (Nafed) en de National Cooperative Consumers' Federation of India Ltd (NCCF) hebben tot nu toe 290.000 ton uien ingekocht. Het inkoopproces van deze twee centrale agentschappen moet in de komende weken worden afgerond.

De federale overheid heeft zich tot doel gesteld om dit jaar 300.000 ton zomeruien in te kopen via Nafed en NCCF. Vorig jaar had de regering een uienbuffervoorraad van 250.000 ton via Nafed. Dit jaar heeft de centrale overheid ook NCCF aangesteld voor de inkoop.

Meer dan 95% van de totale inkoop is tot nu toe gedaan door beide agentschappen. Daarvan is 90% aangekocht in het district Nashik alleen, terwijl de overige 10% is aangekocht in andere uienteeltgebieden zoals Ahmednagar, Pune en Aurangabad. Ambtenaren van Nafed zeiden dat ze tot nu toe ongeveer 140.000 ton uien hebben aangekocht uit gebieden in Maharashtra waar uien worden geteeld.

Bron: timesofindia.indiatimes.com

Publicatiedatum: