Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"De Cariben bleven altijd trekken"

Wim Meiling aan de slag als logistiek manager bij Fresh Supplier Bonaire

Tholen - Als er nog eens een geschikte vacature op de Cariben voorbij komt, dan lijkt me dat nog wel wat, zo had Wim Meiling al vaker tegen zijn vrouw gezegd. De logistiek specialist was er in het verleden in dienst van de Korps Mariniers - waar hij zes jaar diende - twee jaar gestationeerd in de Cariben en de eilandengroep bleef altijd trekken.

Vanaf dit najaar is de droom werkelijkheid geworden. Via Indeed kwam Wim namelijk de vacature van logistiek manager tegen van Fresh Supplier Bonaire, een baan die hem op het lijf geschreven leek. "Ik heb gesolliciteerd, we hebben goede gesprekken gehad. Vorige week heb ik er kennisgemaakt en vanaf oktober start ik definitief."

Fresh Supplier Bonaire is opgericht door de Nederlandse retailondernemer Gerard van den Tweel van Van Den Tweel Caribbean group. Enkele jaren geleden heeft de Nederlander de zaak verkocht, maar hij is nog altijd aandeelhouder. De groep bestaat naast de groothandel ook uit diverse supermarkten.

"Het bedrijf levert versproducten, maar ook diepvriesproducten, waaronder veel AGF, aan de winkels en horeca hier op Bonaire. Er wordt gewerkt met lokale producten, maar er is ook veel import uit bijvoorbeeld Nederland en Amerika. Zo worden er ook veel convenienceproducten ingevlogen. Alles moet naar het eiland toe. Als logistiek manager is mijn taak om die stromen in goede banen te leiden. Ik heb er enorm veel zin in", vertelt Wim.

Zijn werk voor Tarieven Specialist dat Wim heeft opgericht om advies te geven rond de logistiek en transport van temperatuurgevoelige producten, zal dan ook op een lager pitje komen te staan. "Maar feitelijk is dit ook wat ik voor Fresh Supplier Bonaire ga doen. Ik heb het altijd uitdagend gevonden om voor bedrijven hun logistieke tarieven te analyseren om uiteindelijk te kijken of het slimmer en beter kan, bijvoorbeeld door nieuwe logistieke netwerken op te zetten of om simpelweg de kosten te reduceren", vertelt Wim.

Voor meer informatie:
Wim Meijling
Tarieven Specialist
Mob: +31 (0)6 57551807
[email protected]
www.tarievenspecialist.nl