Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlandse versterking in salesteam activeIT

Met Gert van Geest haalt Het Oostenrijkse softwarebedrijf activeIT een branche-expert en salesprofessional aan boord. Directeur Marko Klein: “We groeien gestaag en na het succesvolle verloop van het project in het Pakstation Venlo (Weyers Groep) zien we potentie voor vervolgprojecten in Nederland en België. Gert is de ideale partner om PECS, ons productie-efficiëntiecontrolesysteem, en FIPS, ons fruitimport planningssysteem, op de Nederlandse en Belgische markt te brengen. Onze toekomstige klanten profiteren van een aantal voordelen wanneer ze voor onze software oplossingen kiezen. Het gaat daarbij niet alleen om het besparen van kosten, maar vooral om het optimaliseren van dagelijkse processen. Het gaat erom het werk gemakkelijker te maken, de efficiëntie te verhogen en een softwareoplossing op maat te hebben waarop je kan vertrouwen. We zijn erg blij dat Gert ons steunt in deze missie.”

“Als je je niet de hele tijd bezig hoeft te houden met processen en procedures, slaap je beter. Je zou dus kunnen zeggen dat FIPS en PECS ook goed zijn voor het privéleven", lacht Gert. “Natuurlijk ben ik ook blij activeIT te kunnen ondersteunen met mijn ervaring en expertise en zie ik veel potentie in de Nederlandse en Belgische markt. In onze snelle wereld is het uiterst belangrijk om een goed en betrouwbaar systeem voor je te laten werken. PECS en FIPS kunnen dat, zijn flexibel naar de wens van de klant aan te passen en compatibel met elk ERP-systeem. Niets mag onze gezamenlijke missie in de weg staan. Tot slot laat de Formule 1 ons zien hoe succesvol de Nederlands-Oostenrijkse samenwerkingen kunnen zijn.“

Voor meer informatie:
Gert van Geest, Verkoop Nederland en België
activeIT Software & Consulting GmbH
Tel.: +31 (0)6 100 00170
[email protected]
www.active-it.at/

Publicatiedatum: