Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
FIlter tussen teler en supermarkt

Fresh Retail Packing met nieuwe verpakkingslocatie hub voor Europese exporteurs op Poolse markt

Tholen - In het Poolse Jawczyce heeft Fresh Retail Packing een nieuwe verpakkingslocatie in gebruik genomen. Het pand heeft een oppervlakte van 3.100 m2, telt acht docks en heeft 6 koelcellen.

"De verhuizing is voor ons een grote stap vooruit. We hebben op deze locatie meer ruimte en meer faciliteiten", vertelt Ted van den Berg, die samen met de Pool Artur Tomasiuk aan het roer staat van het bedrijf.

"De nieuwe locatie is gevestigd in de nabijheid van de markt in Gielda. We zitten naast de hoofdsnelweg en zijn daarmee goed toegankelijk. We willen hier in Polen als hub fungeren voor Europese exporteurs op de Poolse markt. We kunnen hen totaal ontzorgen met onze diensten op het gebied van ontvangst, transport, opslag, labelen, sorteren, verpakken, re-packen en distributie", vertelt Ted.

Vanuit de leveranciers die leveren aan de retail is er behoefte aan partners die fungeren als een soort 'filter' tussen de teler en de supermarkt, zodat de handel bij de supermarkt in die vorm en kwaliteit aankomt zoals is overeengekomen. Dat betekent soms een extra selectie of het ompakken van al dan niet beschadigde dozen en pallets, aangezien er gedurende het transport makkelijk het één en ander kan gebeuren."

"We hebben fors geïnvesteerd in ons machinepark en bieden tal van verpakkingsmogelijkheden aan, variërend van flowpack, netverpakking, girsac en clips. Zo sorteren en verpakken we momenteel veel meloenen van Spaanse leveranciers, maar ook in het citrus blazen we ons deuntje mee", vertelt Ted.

De brede waaier aan diensten die we aanbieden, is voor de leveranciers op de Poolse markt erg interessant. Zij worden compleet ontzorgd en kunnen zich focussen op de verkoop."

Voor meer informatie:
Ted van den Berg
Fresh Retail Packing Sp zoo
Piastowska 67, Jawczyce
Tel: +48 601284991
Mob: +31 6 5754 2993
ted@freshretailpacking.pl
www.freshretailpacking.pl