Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jungheinrich breidt basic heftruckserie uit met supercompacte BA-lijn

Jungheinrich breidt basic heftruckserie uit met supercompacte BA-lijn
Met de toevoeging van de BA-lijn breidt Jungheinrich zijn basic heftruckserie uit. De range kent nu in totaal drie modellijnen: BA, BB en BC en biedt trucks met een hefvermogen van 1,3 tot en met 3 ton. De BA-modellen vallen hierbij op door hun supercompacte bouw.

De nieuwe BA- en de al eerder geïntroduceerde BB- en BC-trucks zijn voordelige instapmodellen voor de dagelijkse transport- en stapeltaken. De trucks zijn ontworpen voor incidenteel gebruik in eenploegendienst en vooral bedoeld voor klanten die ook in het instapsegment niet zonder de bewezen Jungheinrich-kwaliteit willen. De recente toevoeging van de BA-lijn maakt de serie compleet met twee uiterst compacte modellen.

Extra compact
Met een hefvermogen van 1,3 en 1,5 ton bieden de Jungheinrich EFG BA 113 en BA 115 alles voor de inzet in krappe ruimtes. Beide trucks zijn 48V, voorwiel aangedreven driewiel heftrucks met zeer kleine draaicirkel en een breedte van slechts 990 mm. De supercompacte BA 113 heeft een 375 Ah loodzuuraccu aan boord, de BA 115 draagt tot 500 Ah onder de kap. Drie verschillende masttypes in talrijke maten en uitvoeringen, bieden de juiste uitrusting voor alle standaardtoepassingen tot 6.500 mm hefhoogte. De mast en de sideshift worden hydraulisch bediend via mechanische bedieningshendels.

Krachtig alternatief
Wie een driewiel heftruck wenst met net iets meer vermogen dan de BA, vindt binnen de basic serie de BB 216k. Met een hefvermogen van 1,6 ton en een accucapaciteit tot 625 Ah legt hij net iets meer gewicht in de schaal. Dankzij het korte chassis (k) blijft de truck compact en uiterst wendbaar.

Nog een stapje krachtiger zijn de vierwiel heftrucks uit de BC-lijn. De vijf BC-modellen kennen hefvermogens van 1,6 tot en met 3 ton. Hierbij is de BC 330 een echte allround alleskunner met zijn accucapaciteit tot 750 Ah en dubbele voorwielen voor extra stabiliteit.

Voor meer informatie:
Jungheinrich
H.A. Lorentzweg 3
2408 AS Alphen aan den Rijn
0172 44 67 89
[email protected]
www.jungheinrich.nl

Publicatiedatum: