Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VHM Machinery legt oranje loper uit voor vrienden en familie

Familie en vrienden van medewerkers bij VHM Machinery (Ens, Noordoostpolder), kregen zaterdag 15 juli de unieke gelegenheid om een kijkje in de fabriek te nemen tijdens een speciaal georganiseerde VIP Dag, compleet in festivalstijl. Er kwamen maar liefst zo’n 400 bezoekers over de oranje loper.

VHM Machinery is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Zowel qua vloeroppervlak als qua aantal medewerkers. Eigenaar Rik van Hees: “Je moet je bedenken dat hier zes jaar geleden nog schapen liepen en vorig jaar hebben we met maar liefst 26 jonge kinderen van onze collega’s sinterklaas gevierd.”

Van 1.100 naar 4.400m2
De fabriek is in 2021 uitgebreid van 1.100 naar 4.400m2, en dit heeft het ook mogelijk gemaakt om onderdelen van het productieproces in de fabriek onder te brengen die eerder werden uitbesteed of ingekocht. Dat maakt dat nagenoeg het volledige productieproces, van concept-idee tot aan een werkende machine onder één en hetzelfde dak plaatsvindt.

En dat was wat de bezoekers van de VIP dag afgelopen zaterdag konden ervaren. Via de ‘Built with pride-route’ door de fabriek, namen de VHM’ers hun familie en vrienden aan de hand om ze te laten zien hoe een machine wordt bedacht, ontworpen en vervolgens wordt geproduceerd. In een drukbezochte presentatie door Rik van Hees zelf, haalt hij aan dat klanten VHM de gelegenheid geven om te doen wat het allerleukste is: “we maken als team samen de mooiste machines en dit was bij uitstek de gelegenheid om aan onze dierbaren te laten zien hoe we dat met veel energie doen.”

Jong en oud keek hun ogen uit
De dag was aangekleed in festivalstijl en er was voor ieder wat wils; jong en oud. Gasten werden welkom geheten met een programmaboekje inclusief plattegrond en programma en voor de kinderen was er een grote speelhoek ingericht. Hoewel de meeste kinderen ook hun ogen uitkeken in de fabriek bij alle machines en gereedschappen. En zij mochten zelf aan de slag. Aan de hand van een werktekening en door middel van diverse bewerkingen; snijden, borstelen, kanten, draaien en monteren, kon een eigen ‘Burger Flipr’ worden geproduceerd, het nieuwste VHM-item voor bij de barbecue.

Smaakt naar meer
De Fliprs werden onmiddellijk ingezet bij de barbecue die de hele dag aan stond en waar doorlopend versgebakken hamburgers vanaf kwamen. De bestelling van een hamburger met toppings naar keuze, kon via de ‘Hamburgerapp’, die speciaal voor de gelegenheid was ontwikkeld door Flowgistics, het softwarebedrijf dat ook binnen de muren van de fabriek is gevestigd.

De dag bleek een groot succes en er zijn zo’n 400 bekenden van de VHM-medewerkers op bezoek geweest. “Alle collega’s hebben trots verteld over hun werk bij VHM en dat was wel het allermooiste om te zien” besluit Rik van Hees. “En het concept is aangeslagen, dus wie weet leent zich dit nog wel eens voor een open dag!”.

Voor meer informatie:
Alice Leijten
VHM Machinery
Oogstveld 12
8307 DV Ens
[email protected]
www.vhm-machinery.nl

Publicatiedatum: