Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Agrico, Nedato en Leo de Kock

PotatoNext nieuwe naam voor coöperatie gangbare consumptieaardappelen

Agrico, Nedato en Leo de Kock zijn verheugd om de naam van de nieuwe, onafhankelijke coöperatie van gangbare consumptie-aardappelen aan te kondigen: PotatoNext.
Deze gezamenlijke coöperatie markeert een belangrijke mijlpaal in de aardappelindustrie en zal het resultaat zijn van een nauwe samenwerking tussen de drie gerenommeerde bedrijven.

Infinity
Met de nieuwe naam wordt er ook een nieuw logo en een nieuwe huisstijl geïntroduceerd. Het woordmerk en de pay-off complementeren het logo en dragen bij aan de identiteit van het nieuwe gezamenlijke merk. Het nieuwe logo symboliseert het volledige proces van de aardappel, van het planten in de grond tot het geserveerd worden op het bord van de consument. Elk stadium van dit proces heeft bijgedragen aan de keuze van specifieke kleuren die dit merk vertegenwoordigen. Het kleurenpalet weerspiegelt de veelzijdigheid en de natuurlijke oorsprong van de aardappelen. Het beeldmerk toont een ‘infinity’ teken, dat onder andere symbool staat voor samenwerking en verbondenheid. De frisse uitstraling weerspiegelt de moderne aanpak en toewijding aan kwaliteit.

Directie
De directie van PotatoNext is inmiddels benoemd en zal worden geleid door Jan Bijleveld en Mariska Werring. Beiden zijn op dit moment werkzaam als directieleden bij Leo de Kock en zullen de directie van PotatoNext voeren. Met hun uitgebreide ervaring zijn zij vastbesloten om de coöperatie naar een succesvolle toekomst te leiden.

Daarnaast is het managementteam van PotatoNext ook samengesteld. Dit team zal een cruciale rol spelen in de dagelijkse gang van zaken en strategische besluitvorming binnen de coöperatie. Het MT-team bestaat uit de volgende leden:

- Daniel Hans - afkomstig van Leo de Kock
- Koen van Hartevelt - afkomstig van Nedato
- Jan den Boer - afkomstig van Nedato
- Francis Moerdijk - afkomstig van Nedato

Binnenkort zullen onze gewaardeerde telers, klanten en leveranciers verder worden geïnformeerd over de overgang van onze gangbare consumptietelers naar PotatoNext en de voordelen die deze samenwerking met zich meebrengt.

Publicatiedatum: