Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

WALO Group neemt distibuteurschap Green Machines over

Om in te spelen op de toenemende behoefte aan vergroening bij (semi-)overheidsorganisaties, logistieke centra, aannemers en bedrijven uit de groensector, is WALO Group sinds 1 juni 2023 de distributeur van Green Machines in zowel Nederland als België. WALO Group neemt het distributeurschap over van de voormalige dealer Van Campen Ecotechniek (VCE).

De overname van het dealerschap is een versteviging van de marktpositie van de WALO Group en past binnen de strategie om een totaalpakket in- en outdoor veegzuigmachines in de markt te kunnen aanbieden. Binnen de WALO Group krijgt de divisie outdoor veegzuigmachines een eigen entiteit die onder de naam Green Machines Nederland op de markt wordt gebracht.

WALO Group is al ruim 37 jaar actief als kennis-, advies- en trainingscentrum voor reiniging en hygiëne in Nederland en België. WALO Group vertegenwoordigt WALO Hygiëne- en Reinigingssystemen, WALO Medical Supply, WALO Cleaning Machines, WALO Rental en Green Machines Nederland.

WALO Cleaning Machines is Authorised Partner van Tennant in Nederland. In combinatie met Green Machines Nederland wordt nu een compleet gamma in- en outdoor veegzuigmachines aangeboden.

Voor meer informatie:
WALO Group
Kraaijerdijk 27
3248 LC Melissant
Tel: 0187 605 374
[email protected]
www.walo.nl

Publicatiedatum: