Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Frits Schlimback, MUSS Agrartechnik:

"We streven ernaar om conceptuele oplossingen te ontwikkelen"

MUSS Agrartechnik heeft zich binnen ongeveer vijf jaar weten te ontwikkelen tot een belangrijke speler op het gebied van bewaar- en verwerkingstechniek voor aardappelen en vollegrondsgroenten. De focus van het in Nedersaksen gevestigde bedrijf ligt op de Duitse markt. "Ons bewaarconcept - inclusief eigen besturingssysteem - heeft zich in heel Duitsland gevestigd. Daarnaast treden we op als partner van erkende merken als Dewulf-Miedema en Invaro Schouten op de Duitse markt," vertelt Managing Director Fritz Schlimback aan NoMilkToday.

"Alles uit één hand is het motto van het bedrijf geworden", zegt Schlimback. "Tuinbouwbedrijven hebben nu nog maar één contactpersoon nodig voor het hele concept, terwijl andere leveranciers meestal maar één systeem of machine aanbieden. We streven ernaar om conceptuele oplossingen te ontwikkelen. De verdere beperking van verliezen tijdens de opslag en het gebruik van innovatieve en efficiënte processen zijn cruciaal. De grootste uitdaging voor de industrie is echter het toenemende personeelstekort, waardoor de behoefte aan automatisering toeneemt. Dit is in onze sector duidelijk zichtbaar in de sterke ontwikkeling van optisch sorteren en slimme krattenopslag."

Voor meer informatie:
Frits Schlimback
MUSS GmbH
Becklinger Str. 21
29683 Bad Fallingbostel,
OT Dorfmark, Duitsland
Tel.: +49 (0)5163 999950
[email protected]
www.muss-agrartechnik.de

Publicatiedatum: