Homburg Holland presenteert 3 noviteiten op Agritechnica

Homburg Holland presenteert op de Agritechnica 3 noviteiten op het gebied van SmartSOLUTIONS. Sinds 2016 ontwikkelt Homburg zelf oplossingen voor precisielandbouwtoepassingen zoals werktuig-, kilver- en ploegbesturing, zo meldt het bedrijf.

"Na vier jaar en Corona, wordt in november weer de Europese landbouwbeurs Agritechnica in Hannover georganiseerd. Homburg is hier aanwezig met zowel de bekende Draincleaners, als ook de SmartSOLUTIONS."

3 noviteiten
De 1e noviteit is de ISOBUS sectieschakeling SmartCONTROL USC.

Gebaseerd op het Homburg SmartCONTROL systeem, kunnen nu door toevoeging van I/Omodules tot 48 secties met 12V aangestuurd worden. De I/O-modules kunnen ieder tot maximaal 8 secties bedienen en tot 3A per sectie leveren. SmartCONTROL USC wordt via het ISOBUS stopcontact aangesloten op de trekker en is compatibel met vrijwel elk ISOBUS VTdisplay met TC (TaskController) functionaliteit.

De 2e noviteit is de compatibiliteit van de SmartSTEER werktuigbesturing met de nieuwste generatie Case en New Holland trekkers met GPS voorbereiding.

Hiermee biedt Homburg een Plug & Play werktuigbesturingsoplossing die, via ISOBUS UT, naadloos integreert in de nieuwste Case AFS Pro 1200 displays en/of New Holland IntelliView 12 monitoren.

De 3e noviteit is de twee-kanaals SmartSTOPnGO.

SmartSTOPnGO is een op ISOBUS gebaseerde rastermodule voor o.a. het planten van bomen. De nieuwe twee-kanaals variant maakt bijvoorbeeld toevoegen van kunstmest of plaatsen van palen in de rij mogelijk. Ook SmartSTOPnGO wordt via ISOBUS aangesloten en is te bedienen op het ISOBUS RTK-display.

Homburg staat op Agritechnica, hal 9 | stand F03.

Voor meer informatie:
Homburg Holland
It Noarderfjild 21
9051 BM Stiens
+31 (0)58 257 15 55
info@homburg-holland.com
www.homburg-holland.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.